SPUNKRAM PACKI NEREYE KUMALIYIZ BU PACK HANGİSİYDİ HER ZAMAN UNUTUYORUM.
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 15 Nis 2021 #1 SPUNKRAM PACKI NEREYE KUMALIYIZ BU PACK HANGİSİYDİ HER ZAMAN UNUTUYORUM. Ekli dosyalar Screenshot (95).png 183.1 KB · Görüntüleme: 37
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 15 Nis 2021 #2 neararsan' Alıntı: SPUNKRAM PACKI NEREYE KUMALIYIZ BU PACK HANGİSİYDİ HER ZAMAN UNUTUYORUM. Genişletmek için tıkla ... yine video çektim buraya kur: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
neararsan' Alıntı: SPUNKRAM PACKI NEREYE KUMALIYIZ BU PACK HANGİSİYDİ HER ZAMAN UNUTUYORUM. Genişletmek için tıkla ... yine video çektim buraya kur: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 15 Nis 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: yine video çektim buraya kur: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER AMA BUNUN İÇİNDE NE VARDI
GirayBarış123' Alıntı: yine video çektim buraya kur: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER AMA BUNUN İÇİNDE NE VARDI
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 15 Nis 2021 #4 neararsan' Alıntı: TEŞEKKÜRLER AMA BUNUN İÇİNDE NE VARDI Genişletmek için tıkla ... pack'in içinde bazı efektler, transtation'lar ve fragmovie özel efektler var, bazı efektler için Sapphirre plug-in'i gerekiyor kurman lazım onu
neararsan' Alıntı: TEŞEKKÜRLER AMA BUNUN İÇİNDE NE VARDI Genişletmek için tıkla ... pack'in içinde bazı efektler, transtation'lar ve fragmovie özel efektler var, bazı efektler için Sapphirre plug-in'i gerekiyor kurman lazım onu
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 15 Nis 2021 #5 GirayBarış123' Alıntı: pack'in içinde bazı efektler, transtation'lar ve fragmovie özel efektler var, bazı efektler için Sapphirre plug-in'i gerekiyor kurman lazım onu Genişletmek için tıkla ... tmm ekran kaydını şimdi çekebilirmisin çünkü hemen yapacağım
GirayBarış123' Alıntı: pack'in içinde bazı efektler, transtation'lar ve fragmovie özel efektler var, bazı efektler için Sapphirre plug-in'i gerekiyor kurman lazım onu Genişletmek için tıkla ... tmm ekran kaydını şimdi çekebilirmisin çünkü hemen yapacağım
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 15 Nis 2021 #6 neararsan' Alıntı: tmm ekran kaydını şimdi çekebilirmisin çünkü hemen yapacağım Genişletmek için tıkla ... ne ekran kaydı
neararsan' Alıntı: tmm ekran kaydını şimdi çekebilirmisin çünkü hemen yapacağım Genişletmek için tıkla ... ne ekran kaydı
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 15 Nis 2021 #7 GirayBarış123' Alıntı: ne ekran kaydı Genişletmek için tıkla ... photoshop ta çerçeve yapacaktın ya?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 15 Nis 2021 #8 neararsan' Alıntı: photoshop ta çerçeve yapacaktın ya? Genişletmek için tıkla ... hee onu çektim editleyim mi yoksa direk mi göndereyim?
neararsan' Alıntı: photoshop ta çerçeve yapacaktın ya? Genişletmek için tıkla ... hee onu çektim editleyim mi yoksa direk mi göndereyim?
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 16 Nis 2021 #9 GirayBarış123' Alıntı: hee onu çektim editleyim mi yoksa direk mi göndereyim? Genişletmek için tıkla ... nasıl istersen?
GirayBarış123' Alıntı: hee onu çektim editleyim mi yoksa direk mi göndereyim? Genişletmek için tıkla ... nasıl istersen?
E Egal Üye Katılım 5 May 2021 Mesajlar 70 7 May 2021 #10 GirayBarış123' Alıntı: yine video çektim buraya kur: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... bunda v12 fln yazıyor benim indirdiğim sfx pack bu packi nereden bulabilirmim
GirayBarış123' Alıntı: yine video çektim buraya kur: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... bunda v12 fln yazıyor benim indirdiğim sfx pack bu packi nereden bulabilirmim