Evet yorumlarınızı bekliyorum.
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 4 Ara 2021 #2 hfk' Alıntı: Evet yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende böyle birşey yaptım Teşekkürler tutorial için, tutorialınıza esinlendim
hfk' Alıntı: Evet yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende böyle birşey yaptım Teşekkürler tutorial için, tutorialınıza esinlendim
SCOLT Üye Katılım 9 Ağu 2021 Mesajlar 13 4 Ara 2021 #3 hfk' Alıntı: Evet yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Dostum harika olmuş nasıl yaptın acaba söylermisin ?
hfk' Alıntı: Evet yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Dostum harika olmuş nasıl yaptın acaba söylermisin ?
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 4 Ara 2021 #4 SCOLT' Alıntı: Dostum harika olmuş nasıl yaptın acaba söylermisin ? Genişletmek için tıkla ...
SCOLT Üye Katılım 9 Ağu 2021 Mesajlar 13 4 Ara 2021 #5 Daffy.aep' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bide biliyorsan benim açtığım konuya bakarmısn sana zahmet
Daffy.aep' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bide biliyorsan benim açtığım konuya bakarmısn sana zahmet
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 4 Ara 2021 #6 Daffy.aep' Alıntı: Bende böyle birşey yaptım Teşekkürler tutorial için, tutorialınıza esinlendim Ekli dosyayı görüntüle 3410 Genişletmek için tıkla ... Arkadaki Ronaldo bi tık kara onun dışında gayet iyi eline sağlık.
Daffy.aep' Alıntı: Bende böyle birşey yaptım Teşekkürler tutorial için, tutorialınıza esinlendim Ekli dosyayı görüntüle 3410 Genişletmek için tıkla ... Arkadaki Ronaldo bi tık kara onun dışında gayet iyi eline sağlık.
komutdesign Üye Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 327 5 Ara 2021 #7 Kanka kusura bakma ama hasancanın kullanmış olduğu texture dosyaları bile aynı. Ellerine kollarına sağlık
Kanka kusura bakma ama hasancanın kullanmış olduğu texture dosyaları bile aynı. Ellerine kollarına sağlık
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 5 Ara 2021 #8 komutdesign' Alıntı: Kanka kusura bakma ama hasancanın kullanmış olduğu texture dosyaları bile aynı. Ellerine kollarına sağlık Genişletmek için tıkla ... Ondan esinlendim zaten ve esinlenmek yasak diye bir kural var da ben mi bilmiyorum? +++Texture dosyalarını Hasan Can üretmedi o da bir yerlerden aldı.
komutdesign' Alıntı: Kanka kusura bakma ama hasancanın kullanmış olduğu texture dosyaları bile aynı. Ellerine kollarına sağlık Genişletmek için tıkla ... Ondan esinlendim zaten ve esinlenmek yasak diye bir kural var da ben mi bilmiyorum? +++Texture dosyalarını Hasan Can üretmedi o da bir yerlerden aldı.
alderdesign Üye Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 7 5 Ara 2021 #9 kanka tutorialın tutorialını çekmişsin?