tasarımın o kadar güzel ki canva'ya koymuşlar :D
H Hunpage Üye Katılım 27 Mar 2021 Mesajlar 51 13 Haz 2021 #11 tasarımın o kadar güzel ki canva'ya koymuşlar
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 13 Haz 2021 #12 Hunpage' Alıntı: tasarımın o kadar güzel ki canva'ya koymuşlar Ekli dosyayı görüntüle 2440 Genişletmek için tıkla ... has dhsgfdsuiygydsgfaysdfgsd
Hunpage' Alıntı: tasarımın o kadar güzel ki canva'ya koymuşlar Ekli dosyayı görüntüle 2440 Genişletmek için tıkla ... has dhsgfdsuiygydsgfaysdfgsd
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 13 Haz 2021 #13 ozevenavda' Alıntı: Evet Canva Çünkü Photoshopu Yüklemeye Üşeniyorum Genişletmek için tıkla ... Birde tasarladım diyo aklklajklsa bi yazıyı değiştirmiş lan ninem yapar onu sabhjas. Tek önerim ÜŞENME. ps yükle.
ozevenavda' Alıntı: Evet Canva Çünkü Photoshopu Yüklemeye Üşeniyorum Genişletmek için tıkla ... Birde tasarladım diyo aklklajklsa bi yazıyı değiştirmiş lan ninem yapar onu sabhjas. Tek önerim ÜŞENME. ps yükle.
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 13 Haz 2021 #14 PS yüklemeye üşenip tasarım yapıyorsun!! BRAVO!!
ozevenavda Üye Katılım 10 Haz 2021 Mesajlar 29 13 Haz 2021 #15 Abua.exe' Alıntı: Birde tasarladım diyo aklklajklsa bi yazıyı değiştirmiş lan ninem yapar onu sabhjas. Tek önerim ÜŞENME. ps yükle. Genişletmek için tıkla ... ps'ye verecek param yok
Abua.exe' Alıntı: Birde tasarladım diyo aklklajklsa bi yazıyı değiştirmiş lan ninem yapar onu sabhjas. Tek önerim ÜŞENME. ps yükle. Genişletmek için tıkla ... ps'ye verecek param yok
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 13 Haz 2021 #16 ozevenavda' Alıntı: ps'ye verecek param yok Genişletmek için tıkla ... Template düzenleyip kendim yaptım deme ozmn
ozevenavda' Alıntı: ps'ye verecek param yok Genişletmek için tıkla ... Template düzenleyip kendim yaptım deme ozmn
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 13 Haz 2021 #17 ozevenavda' Alıntı: ps'ye verecek param yok Genişletmek için tıkla ... Aaaa pardon linçlediğim için, bu arada üşeniyorum yazma o zamna. Yanlış anlıyoruz. Template düzenleyip kendim yaptım deme.
ozevenavda' Alıntı: ps'ye verecek param yok Genişletmek için tıkla ... Aaaa pardon linçlediğim için, bu arada üşeniyorum yazma o zamna. Yanlış anlıyoruz. Template düzenleyip kendim yaptım deme.
ozevenavda Üye Katılım 10 Haz 2021 Mesajlar 29 13 Haz 2021 #18 Daffy.aep' Alıntı: Template düzenleyip kendim yaptım deme ozmn Genişletmek için tıkla ... Kendim Yaptım Demedim Hazırladım Dedim
Daffy.aep' Alıntı: Template düzenleyip kendim yaptım deme ozmn Genişletmek için tıkla ... Kendim Yaptım Demedim Hazırladım Dedim
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 13 Haz 2021 #19 ozevenavda' Alıntı: ps'ye verecek param yok Genişletmek için tıkla ... Yani düzenledim nasıl olmuş desen iyi olurdu.
ozevenavda' Alıntı: ps'ye verecek param yok Genişletmek için tıkla ... Yani düzenledim nasıl olmuş desen iyi olurdu.
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 13 Haz 2021 #20 ozevenavda' Alıntı: Kendim Yaptım Demedim Hazırladım Dedim Genişletmek için tıkla ... Güzel kankam benim tasarımlarım demişsin.Tasarım kendi yaratıcılığınla birşeyler oluşturmaktır.
ozevenavda' Alıntı: Kendim Yaptım Demedim Hazırladım Dedim Genişletmek için tıkla ... Güzel kankam benim tasarımlarım demişsin.Tasarım kendi yaratıcılığınla birşeyler oluşturmaktır.