Tekrar düzenlediğim kapak nasıl sizce
M Mr.Bell Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 72 5 Haz 2021 #2 Önceki attığıma bg koy dediniz ekranı karartip blur verdim yazidada ufak bı oynadım böyle daha iyi olmuş değilmi
Önceki attığıma bg koy dediniz ekranı karartip blur verdim yazidada ufak bı oynadım böyle daha iyi olmuş değilmi
evenavdaozev Üye Katılım 26 May 2021 Mesajlar 36 5 Haz 2021 #3 Önceden Dediğim Gibi Kendine Biraz Efekt Ekleyip Arkaplan ile uyumlu yaparsan göze güzel gelir
M Mr.Bell Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 72 5 Haz 2021 #4 evenavdaozev' Alıntı: Önceden Dediğim Gibi Kendine Biraz Efekt Ekleyip Arkaplan ile uyumlu yaparsan göze güzel gelir Genişletmek için tıkla ... O kolay ya hep unutuyorum başka varmı peki sence
evenavdaozev' Alıntı: Önceden Dediğim Gibi Kendine Biraz Efekt Ekleyip Arkaplan ile uyumlu yaparsan göze güzel gelir Genişletmek için tıkla ... O kolay ya hep unutuyorum başka varmı peki sence
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 5 Haz 2021 #5 Mr.Bell' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2294 Genişletmek için tıkla ... kendine stroke vermişsin tam olmamış, onun dışında bence gayet iyi
Mr.Bell' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2294 Genişletmek için tıkla ... kendine stroke vermişsin tam olmamış, onun dışında bence gayet iyi
M Mr.Bell Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 72 5 Haz 2021 #6 GirayBarış123' Alıntı: kendine stroke vermişsin tam olmamış, onun dışında bence gayet iyi Genişletmek için tıkla ... Sağol o stroke unda olmama sebebi köşe gözükmüyordu ondan ayarlayamadim yorumlarınız sayesinde kısa sürede kendimi geliştirdim
GirayBarış123' Alıntı: kendine stroke vermişsin tam olmamış, onun dışında bence gayet iyi Genişletmek için tıkla ... Sağol o stroke unda olmama sebebi köşe gözükmüyordu ondan ayarlayamadim yorumlarınız sayesinde kısa sürede kendimi geliştirdim
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 5 Haz 2021 #7 Mr.Bell' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2294 Genişletmek için tıkla ... daha iyi olmuş
M Mr.Bell Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 72 5 Haz 2021 #8 ŞERİF DESK' Alıntı: daha iyi olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim