Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Telifsiz intro şablonlarına tasarladığım logomu koyup müşterilerime satabilir miyim?

Merhaba internette ve ya YouTube ta gördüğüm telifsiz intro şablonlarına tasarladığım logomu koyup freelance sitelerindeki müşterilere satabilir miyim diye sormak istedim. Aynı şekilde ticari kullanım için ücretsiz olan logo mockuplarına logomu entegre edip onları da satabilir miyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

bro ücretsizse sorun yok hangi sitelerden indiriyorsun
İntro şablonu olarak YouTube da telifsiz olanlar var. Onlar. Mockup siteleri olarak da ticari kullanım için uygun olan mockupları indiriyorum. Eğer sitelerdeki intro şablonları ticari kullanım için ücretsiz lisansa sahipse olanları da kullanıyorum.

Son düzenleme:

Ad1L_

Moderatör
Moderatör
Merhaba internette ve ya YouTube ta gördüğüm telifsiz intro şablonlarına tasarladığım logomu koyup freelance sitelerindeki müşterilere satabilir miyim diye sormak istedim. Aynı şekilde ticari kullanım için ücretsiz olan logo mockuplarına logomu entegre edip onları da satabilir miyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
bu işte ilerlemek zor gibi knk hem hep insanların istediğini bulamazsın, onun yerine kendi yaptığın videoların içine onları dahil ederek daha iyi işler yapabilir ve kendini geliştirebilirsin.

bu işte ilerlemek zor gibi knk hem hep insanların istediğini bulamazsın, onun yerine kendi yaptığın videoların içine onları dahil ederek daha iyi işler yapabilir ve kendini geliştirebilirsin.
Videodan kasıt kurgu mu yoksa kendi intro şablonu oluşturmak mı? YouTubetaki telifsiz yazan intro şablonlarını kar amaçlı, ticari olarak kullanabilir miyim asıl onu merak ediyorum. Freelance sitelerine çalışma yaparken müşterilerime satabilir miyim?

Son düzenleme:

Ad1L_

Moderatör
Moderatör
Tam o konuda bilgim yok fakat yapabilsen bile ticari olarak gelir elde edebileceğini düşünmüyorum.
Benim demek istediğim kendi montajlarında, kurgularında kullan.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar