Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telifsiz Müzik İsteyenler Gelsin

editizm

Moderatör
Moderatör
- Youtube Müzik Kitaplığı (Youtube hesabına gir, daha sonra Stüdyo 'ya gir, oradan oluştura tıkla ve Müzik Kitaplığı açılacaktır)
- freesound.org ( )
- Audio Library — Music for content creators ( )
-
- NoCopyrightSounds ( )
- Suhtterstock ( )
-
-
-
-

* Bir de üyelik alacak parası olanlar hiç düşünmeden Epidemic Sound'a üye olsunlar, bu işin resmen üstatlarıdırlar:
-

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eğer sizin de bildiğiniz telifsiz müzik siteleri varsa aşağıya belirtirseniz başlığa eklemeye çalışırım. Böylece herkes faydalanmış olur. İyi forumlar :)

Önemli Not: Youtube'da bazı müzikler telifsiz olsa bile açıklama kısmında, o müziği ya da ses efektini kullanabilmeniz için bazen atıfta bulunmanız gerekebilir. Buna dikkat etmenizde fayda var. İyi çalışmalar :)

Başlığa katkıda bulunanlar: @İbrahim Ersan

Son düzenleme:
- Youtube Müzik Kitaplığı (Youtube hesabına gir, daha sonra Stüdyo 'ya gir, oradan oluştura tıkla ve Müzik Kitaplığı açılacaktır)
- freesound.org ( )
-
- NoCopyrightSounds ( )
- Suhtterstock ( )
-

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eğer sizin de bildiğiniz telifsiz müzik siteleri varsa aşağıya belirtirseniz başlığa eklemeye çalışırım. Böylece herkes faydalanmış olur. İyi forumlar :)

Önemli Not: Youtube'da bazı müzikler telifsiz olsa bile açıklama kısmında, o müziği ya da ses efektini kullanabilmeniz için bazen atıfta bulunmanız gerekebilir. Buna dikkat etmenizde fayda var. İyi çalışmalar :)
Birine yardım edince hemen aynı yazıyı konu açıyorsun :D Ama iyi bir şey daha fazla kişi yaralanmış oluyor :)

- freesound.org ( )
-
- NoCopyrightSounds ( )
- Suhtterstock ( )
-

Eline sağlık. Ben de YT de video çekerken şu müzik sitelerini kullanıyordum:

-
-
-

Bir de üyelik alacak parası olanlar hiç düşünmeden Epidemic Sound'a üye olsunlar, bu işin resmen üstatlarıdırlar:

-
-
-

Bir de üyelik alacak parası olanlar hiç düşünmeden Epidemic Sound'a üye olsunlar, bu işin resmen üstatlarıdırlar:
Purple planet'i bende arada kullanıyorum

editizm

Moderatör
Moderatör

-
-
-

Teşekkürler. Başlığa ekledim attığın siteleri de. Sen de sağol iyi çalışmalar :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar