Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telifsiz Youtube'de tik tok videosu yayınlama

enes8444

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben youtube'de tiktok videolarını derleyip yayınlamak istiyorum ama youtube telif atıyor ve para kazanılmıyor, ben yaptığımı yapan birçok kanal var ve izlenmesi 1 milyonu geçiyor video başına, onlar para kazanmadan mı yapıyorlar, ses dosyasında ufak değişiklikler telifi önler mi
Teşekkürler

Hewexy

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben youtube'de tiktok videolarını derleyip yayınlamak istiyorum ama youtube telif atıyor ve para kazanılmıyor, ben yaptığımı yapan birçok kanal var ve izlenmesi 1 milyonu geçiyor video başına, onlar para kazanmadan mı yapıyorlar, ses dosyasında ufak değişiklikler telifi önler mi
Teşekkürler
YouTubede kaç takipçin var

Web sitesi
www.keremakin.com
Teşekkürler
Eser sahibinin izni olmadan ses dosyasinda hic bir degisiklik yapamazsin.
YouTube'un telifsiz kendi müzik kütüphanesini kullanmani tavsiye ederim.

Daha profesyonel bir seviyede hareket etmek istiyor ve bu isten para kazanmak istiyorsan, telifsiz müzik sunan ücretli siteler var, gibi.

enes8444

Üye
Eser sahibinin izni olmadan ses dosyasinda hic bir degisiklik yapamazsin.
YouTube'un telifsiz kendi müzik kütüphanesini kullanmani tavsiye ederim.

Daha profesyonel bir seviyede hareket etmek istiyor ve bu isten para kazanmak istiyorsan, telifsiz müzik sunan ücretli siteler var, gibi.
peki youtube'de yayınlayanlar nasıl yapıyor sizce

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar