Text için bişey eksik gibi ama anlayamadım yardım edermisiniz
DobrosKi Üye Katılım 27 Mar 2021 Mesajlar 10 5 Haz 2021 #2 Text'e drop shadow (Gölge) atabilir , arka plan opacity'sini (opaklığını) düşürürsen text'i ön plana çıkarabilirsin.
Text'e drop shadow (Gölge) atabilir , arka plan opacity'sini (opaklığını) düşürürsen text'i ön plana çıkarabilirsin.
M Mr.Bell Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 72 5 Haz 2021 #3 dobroski' Alıntı: Text'e drop shadow (Gölge) atabilir , arka plan opacity'sini (opaklığını) düşürürsen text'i ön plana çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah teşekkür ederim haklısın
dobroski' Alıntı: Text'e drop shadow (Gölge) atabilir , arka plan opacity'sini (opaklığını) düşürürsen text'i ön plana çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah teşekkür ederim haklısın
DobrosKi Üye Katılım 27 Mar 2021 Mesajlar 10 5 Haz 2021 #4 Mr.Bell' Alıntı: Eyvallah teşekkür ederim haklısın Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne demek.
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 5 Haz 2021 #5 Mr.Bell' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2284 Genişletmek için tıkla ... Renkler uyumsuz efekt text dışında yok haaa bide sana bi örnek atıyım ondan bakarak fikir alabilirsin: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Öylesine yapmıştım
Mr.Bell' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2284 Genişletmek için tıkla ... Renkler uyumsuz efekt text dışında yok haaa bide sana bi örnek atıyım ondan bakarak fikir alabilirsin: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Öylesine yapmıştım
M Mr.Bell Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 72 5 Haz 2021 #6 Simple.exe' Alıntı: Renkler uyumsuz efekt text dışında yok haaa bide sana bi örnek atıyım ondan bakarak fikir alabilirsin: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Öylesine yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yeni bir kapak hazırladım foruma aticam bakar mısın
Simple.exe' Alıntı: Renkler uyumsuz efekt text dışında yok haaa bide sana bi örnek atıyım ondan bakarak fikir alabilirsin: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Öylesine yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yeni bir kapak hazırladım foruma aticam bakar mısın
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 5 Haz 2021 #7 Mr.Bell' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2284 Genişletmek için tıkla ... abi arkaplanı bulanıklaştır yazının altında boş olan yere fall guys logosunu koy
Mr.Bell' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2284 Genişletmek için tıkla ... abi arkaplanı bulanıklaştır yazının altında boş olan yere fall guys logosunu koy
M Mr.Bell Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 72 5 Haz 2021 #8 ŞERİF DESK' Alıntı: abi arkaplanı bulanıklaştır yazının altında boş olan yere fall guys logosunu koy Genişletmek için tıkla ... Sağol kanka yavaş yavaş gelişiyordu başka bir kapak daha attım onada bakarmisin
ŞERİF DESK' Alıntı: abi arkaplanı bulanıklaştır yazının altında boş olan yere fall guys logosunu koy Genişletmek için tıkla ... Sağol kanka yavaş yavaş gelişiyordu başka bir kapak daha attım onada bakarmisin
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 5 Haz 2021 #9 Mr.Bell' Alıntı: Sağol kanka yavaş yavaş gelişiyordu başka bir kapak daha attım onada bakarmisin Genişletmek için tıkla ... nereye attın?
Mr.Bell' Alıntı: Sağol kanka yavaş yavaş gelişiyordu başka bir kapak daha attım onada bakarmisin Genişletmek için tıkla ... nereye attın?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 5 Haz 2021 #10 Stroke veya Drop Shadow atabilirsin