VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA
YUSUF YUNUS KRAL Üye Katılım 3 May 2021 Mesajlar 28 Web sitesi www.youtube.com 31 May 2021 #1 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Ekli dosyalar sddefault.png 187.5 KB · Görüntüleme: 3 Moderatör tarafında düzenlendi: 31 May 2021
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 31 May 2021 #2 YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... bence karakteri öne çıkamalı ve süslemelisin.
YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... bence karakteri öne çıkamalı ve süslemelisin.
YUSUF YUNUS KRAL Üye Katılım 3 May 2021 Mesajlar 28 Web sitesi www.youtube.com 31 May 2021 #3 NeArarsan' Alıntı: bence karakteri öne çıkamalı ve süslemelisin. Genişletmek için tıkla ... TMM
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 31 May 2021 #4 YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: TMM Genişletmek için tıkla ... mesela glowfialneklersin.
Emiirr Üye Katılım 26 Mar 2021 Mesajlar 126 31 May 2021 #5 YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... Daha fazla izleyiciye ulaşmak istiyorsan yazı fontunu değiştirmelisin ve çıkan karakterin üstünü sansürleyip merak uyandırabilirsin
YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... Daha fazla izleyiciye ulaşmak istiyorsan yazı fontunu değiştirmelisin ve çıkan karakterin üstünü sansürleyip merak uyandırabilirsin
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 31 May 2021 #6 Emiirr' Alıntı: Daha fazla izleyiciye ulaşmak istiyorsan yazı fontunu değiştirmelisin ve çıkan karakterin üstünü sansürleyip merak uyandırabilirsin Genişletmek için tıkla ... aynen
Emiirr' Alıntı: Daha fazla izleyiciye ulaşmak istiyorsan yazı fontunu değiştirmelisin ve çıkan karakterin üstünü sansürleyip merak uyandırabilirsin Genişletmek için tıkla ... aynen
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 31 May 2021 #7 YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... Font kötü, yazıların stili kötü, biraz kalitesiz, daha fazla şeyler belki ekleyebilirsin, Gene'in etrafına stroke ekleyebilirsin
YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... Font kötü, yazıların stili kötü, biraz kalitesiz, daha fazla şeyler belki ekleyebilirsin, Gene'in etrafına stroke ekleyebilirsin
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 31 May 2021 #8 YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... Ben yapıp atıcam sana bekle
YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... Ben yapıp atıcam sana bekle
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 31 May 2021 #9 YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... Şöyle birşey yaptım kullanırsın Ekli dosyalar Brawl Stars Thumbnail.jpg 591.3 KB · Görüntüleme: 16
YUSUF YUNUS KRAL' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2144 VİDEOM İÇİN KÜÇÜK RESİM GÜZELMİ KARAKTER ÇIKTIDA Genişletmek için tıkla ... Şöyle birşey yaptım kullanırsın
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 31 May 2021 #10 Daffy.aep' Alıntı: Şöyle birşey yaptım kullanırsın Genişletmek için tıkla ... Karakter Çıkarma Taktiği ?
Daffy.aep' Alıntı: Şöyle birşey yaptım kullanırsın Genişletmek için tıkla ... Karakter Çıkarma Taktiği ?