Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

thumbnail için ne kadar almalıyım?

Uzay

Üye
arkadaşlar bir 150k abonesi olan bir youtube kanalına thumbnail yapacağım bunların ortalama fiyatları ne kadar oluyor ilk defa para karşılığında yapacağım da ondan bilmiyorum
ortalama fiyatı söylerseniz sevinirim. teşekkürler

Son düzenleme:

Hewexy

Üye
arkadaşlar bir youtube kanalına thumbnail yapacağım bunların ortalama fiyatları ne kadar oluyor ilk defa para karşılığında yapacağım da ondan bilmiyorum
Kanalın linkini atarsan karar verebiliriz

Hewexy

Üye
arkadaşlar bir 150k abonesi olan bir youtube kanalına thumbnail yapacağım bunların ortalama fiyatları ne kadar oluyor ilk defa para karşılığında yapacağım da ondan bilmiyorum
Bu adam 150k ise ve izleniyor ise tabi yaptığın işede bağlı bence en az 70tl ama profesyonel olarak yapıyorsan

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Kanal Link ?

nazo93

Üye
Ne kadar uğraşıcağına bağlı.Mesela minecraft kapakları çok uğraştırır ben 100 tlden aşağı çalışmazdım güzel bi kapak resmi yapacaksam.Ama atıyorum pubg mobile kapağı yapacaksam 50 tl fiyat biçerdim

Loki

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Örnek tasarımlar var mıdır? Tanınan bir pubg mobile yayıncısı için tasarımcı aranıyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar