Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur :)) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz.
burculmx Üye Katılım 29 Mar 2021 Mesajlar 9 25 Haz 2021 #1 Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur ) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz.
editizm Moderatör Moderatör Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 563 25 Haz 2021 #2 Yeni konu açarken başlıkta CAPS LOCK kullanmamaya özen gösterelim. Başlık düzenlenmiştir. İyi forumlar.
Yeni konu açarken başlıkta CAPS LOCK kullanmamaya özen gösterelim. Başlık düzenlenmiştir. İyi forumlar.
necatiozsoy Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 335 25 Haz 2021 #3 burculmx' Alıntı: Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur ) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Kanalın gözükmüyor?
burculmx' Alıntı: Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur ) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Kanalın gözükmüyor?
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 25 Haz 2021 #4 burculmx' Alıntı: Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur ) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... kanal nerde ?
burculmx' Alıntı: Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur ) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... kanal nerde ?
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 26 Haz 2021 #5 Aynen inceleyecek bi kanal istiyoruz
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 27 Haz 2021 #6 burculmx' Alıntı: Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur ) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Neye şaşırayım anlamadım.Konunuc pc\destek konusna açılmasınamı,kanal olmamasınamı ?
burculmx' Alıntı: Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur ) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Neye şaşırayım anlamadım.Konunuc pc\destek konusna açılmasınamı,kanal olmamasınamı ?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 28 Haz 2021 #7 burculmx' Alıntı: Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur ) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... 1. Kanal eklememişsin 2. Pc/Destek ne alaka değiştirdim
burculmx' Alıntı: Kanalım yeni, destek olursanız çok güzel olur ) Thumbnail'ı ve editimi de yorumlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... 1. Kanal eklememişsin 2. Pc/Destek ne alaka değiştirdim