Dostlar selamlar,
Tipokrafik videolar için çoğumuz Typemonkey kullanıyoruz. Bugün Onur Abinin Typemonkey videosunu izliyordum, videoda şöyle diyordu: "Şarkı sizinse altyapısını (beatini) silin, ondan sonra AE'ye atın. Böylece Typemonkey'in yazdığı metinleri düzenlerken zorlanmazsınız.(Bi de siz dinleyin derim.
Sağ altta gördüğünüz gibi sadece vokal aktif halde olacak. Sizde daha az veya daha fazla seçenek olabilir(şarkıdan şarkıya değişebilir), siz sadece vokali aktif bırakın.
Tipokrafik videolar için çoğumuz Typemonkey kullanıyoruz. Bugün Onur Abinin Typemonkey videosunu izliyordum, videoda şöyle diyordu: "Şarkı sizinse altyapısını (beatini) silin, ondan sonra AE'ye atın. Böylece Typemonkey'in yazdığı metinleri düzenlerken zorlanmazsınız.(Bi de siz dinleyin derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
10:40. dakikasından itibaren ilgili yere kadar bakabilirsiniz." Ben de daha önceden şarkı yapma videosunu izlemiştim ve orada bahsettiği Virtual DJ programını biraz kurcalamıştım. Vokal, bass, hi hat silme tarzı şeyler vardı. Bir kaç şarkıda deneyip eğlenmiştim. Dedim ki neden işimize yaramasın . Açtım programı içine Şehinşah'ın bir şarkısını sürükledim ve bass'ı, hi hat'i, kick'i ve ensturmanları susturdum. Sadece vokal kaldı ve gerçekten çok başarılı oldu. Sonra AE'ye attım ve şarkıyı dinlemeden sadece waveform'a bakarak kelimeleri dizdim. Bunu tamamen kendim buldum öyle aklıma geldi . Lyric videolarda da işinize yarayacağını düşünüyorum. Bence harika bir taktik mutlaka deneyin derim İşinize yaradıysa ne mutlu. Kolay gelsin, Allah'a emanet.Sağ altta gördüğünüz gibi sadece vokal aktif halde olacak. Sizde daha az veya daha fazla seçenek olabilir(şarkıdan şarkıya değişebilir), siz sadece vokali aktif bırakın.