Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru Toko graphics pack - 651 Error Çözümü Nedir?

Merhaba,
2020 crackli premier pro kullanıyorum. Zxp Installer ile Mation Bro'yu seçtim, toko graphics packinin lisansını girdim, kurdum fakat şu hatayı alıyorum.
Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Not: Glitch Elements'i kullandırıyor fakat bi Social Media kısmını kullanamıyorum.
Satın aldıysan Toko'ya mail atabilirsin şu sorunu yaşıyorum diye

Merhaba,
2020 crackli premier pro kullanıyorum. Zxp Installer ile Mation Bro'yu seçtim, toko graphics packinin lisansını girdim, kurdum fakat şu hatayı alıyorum.
Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Not: Glitch Elements'i kullandırıyor fakat bi Social Media kısmını kullanamıyorum.
Aynı sorunu bende yaşadım MOTİON BRO ile ile çalışıyorum Ama after efects de . Premier pro XMP ile eklediğin için ben ce açık veriyor. Ae de hiç bir sorun yok ben de 5000 efektin tamamını kulanıyorum fakat Sadece Ae de kulanabiliyorum.

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
benim antivirüs bile Crack . Şimdi bur da gerçekten ayda 150 tl Pr ye veren var sa helal olsun. bir ben fakirim kankam. 1500TL YE WİN 10 LİSANS DİYO .:cry:
Biliyorsun demi Antivirüsü crack indirmek polise katil benim demekle aynıdır :D Tavsiyye etmem crack kullanmanı bir yerden lisans bulduysan kullanda ama crack kullanma . (Konuyla alaksasız oldu ama belirtmek istedim)

Emenike

Üye
Sorunu çözebildiniz mi ben de aynı hatayı aldım bazılarını kullandırıyor ama bazılarına kullandırtmıyor.

Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar