Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Transparent Gif Çıktısı Nasıl Alabilirim?

Mixfon

Üye
Web sitesi
www.mixfon.net
Selamlar arkadaşlar. After Effects'ten aldığım transparant (rgb+alpha .mov) videoyu, photoshoptan gif çıktı almak istiyorum ama kullandığım animasyonda glow-neon (ışıma) var. bu yüzden saçma sapan bir görüntü çıkıyor bunu nasıl ışımalı bir şekilde transparant gif olarak çıkartabilirim?

-Saydamlık yok yerini değiştiriyorum ama noise (karıncalanma) oluşuyor.1621117359739.png
Normalde istediğim istediğim görüntü bu. Ama .gif halinde olması gerek. Streamlabs'in websitesine yüklerken ancak gif şeklinde hareketli abone animasyonu ekleyebiliyorum.
1621117423935.png
Şimdiden cevaplarınızı bekliyorum :)

editizm

Moderatör
Moderatör
Selamlar arkadaşlar. After Effects'ten aldığım transparant (rgb+alpha .mov) videoyu, photoshoptan gif çıktı almak istiyorum ama kullandığım animasyonda glow-neon (ışıma) var. bu yüzden saçma sapan bir görüntü çıkıyor bunu nasıl ışımalı bir şekilde transparant gif olarak çıkartabilirim?

-Saydamlık yok yerini değiştiriyorum ama noise (karıncalanma) oluşuyor.Ekli dosyayı görüntüle 1838
Normalde istediğim istediğim görüntü bu. Ama .gif halinde olması gerek. Streamlabs'in websitesine yüklerken ancak gif şeklinde hareketli abone animasyonu ekleyebiliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 1839
Şimdiden cevaplarınızı bekliyorum :)

Dostum photoshop tan çıktı aldığın ekranda saydamlık yazan yerin hemen sağında "Mat" yazıyor. Ona tıkla. Çıkan seçeneklerden "Yok" kutucuğunu yani en üstteki kutucuğu seç. Ondan sonra render al bakalım olacak mı?

Mixfon

Üye
Web sitesi
www.mixfon.net
Dostum photoshop tan çıktı aldığın ekranda saydamlık yazan yerin hemen sağında "Mat" yazıyor. Ona tıkla. Çıkan seçeneklerden "Yok" kutucuğunu yani en üstteki kutucuğu seç. Ondan sonra render al bakalım olacak mı?
Mat seçeneğini yok yapınca, bu sefer glow (ışıma) kaybı yaşıyorum. ayrıca motion blur (hareket bulanıklığı) da kayboluyor.:(
1621255034491.png
1621255129142.png
mavi kısımda glow (ışıma) olması gerekiyor..

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar