Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TRT geciş ve introlar

Arkadaslar merhaba
TRT kanalalrını ozellikle trt belgeseli izlerken reklamdaki geçişleri (cam kesitleri gibi gorünen geçis ve introlar) nasıl yapılır onur naci anlatmış mı? Ya da anlatabilir mi? Bunları kendim yapmak istiyorum nasıl yaparım?

Bu ve benzerleri

editizm

Moderatör
Moderatör
Arkadaslar merhaba
TRT kanalalrını ozellikle trt belgeseli izlerken reklamdaki geçişleri (cam kesitleri gibi gorünen geçis ve introlar) nasıl yapılır onur naci anlatmış mı? Ya da anlatabilir mi? Bunları kendim yapmak istiyorum nasıl yaparım?

Bu ve benzerleri
Bana hazır tipografi gibi geldi. Ama nasıl oluyorsa tabii öğrenmek daha iyi olur 😃

Arkadaslar merhaba

Bu ve benzerleri
Aslında Adobe Programlarını (Özellikle After Effects) iyi kullanmayı biliyorsan bu işi mask, blur, keyframe gibi efektleri etkili kullanıp. Bir kaç tane de Light leak ve lens LUT'larıyla vs. halledebilirsin ama deneyim lazım yoksa çoook uğraştırır.

Koyun Bey

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
bence bu after effectsle olur denemiştim böyle birşey yapmayı blur,position ve kurumsal bir font öne çıkmış bide rahatlatıcı bir arkaplan videosu konulmuş ha bide ilgi çekici bir müzik fakat profosyenel bir iş olduğundan yapamam tabi koskaca trt yani yinede birgün bunu yapmak istiyom

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar