Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Ben Freelencer Olmak İçin site arıyorum ama ücretsiz olması lazım siteye para vermek istemiyorum
Bi sıkıntı daha var ama parayıda ininal'e atmam lazım buna uygun siteler var mı.
dostum uygun site var mı yok mu bir bilgim yok ama ininal ile olacak iş değil kendine bi banka kartı edinirsen ödeme süreci çok daha rahat işler, naçizane görüşüm. İyi forumlar.
dostum uygun site var mı yok mu bir bilgim yok ama ininal ile olacak iş değil kendine bi banka kartı edinirsen ödeme süreci çok daha rahat işler, naçizane görüşüm. İyi forumlar.
Arkadaşlar Ben Freelencer Olmak İçin site arıyorum ama ücretsiz olması lazım siteye para vermek istemiyorum
Bi sıkıntı daha var ama parayıda ininal'e atmam lazım buna uygun siteler var mı.
ben de ininal ile yapmaya çalışıyordum ama olmuyor, hep iban üstünden işliyor ininala para atarken de ibandan atıyorsun ama o adamların ibanı oluyor açıklamaya yazdığın kod sayesinde direkt ininaldan senin hesaba giriyor, ama o sitelerden parayı çekerken direkt attıkları için para kalabilir onun için bence de en mantıklsıı banka kartı