YouTube’ye başladım ama ücretsiz video montaj programı bilmiyorum bir öneriniz var mı
M Mahmutgll Üye Katılım 4 Şub 2022 Mesajlar 1 4 Şub 2022 #1 YouTube’ye başladım ama ücretsiz video montaj programı bilmiyorum bir öneriniz var mı
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 4 Şub 2022 #2 Mahmutgll' Alıntı: YouTube’ye başladım ama ücretsiz video montaj programı bilmiyorum bir öneriniz var mı Genişletmek için tıkla ... Profesyönel işle için : Davinci Resolve , Blender (3D tasarım uygulaması,az çok montaj yapılabiliyor),Hitfilm Express, Yanlız bunlar zor uygulamalardır. Diğer ücretsiz uygulamalarda ise neredeyse hiç bir özellik yok. Ya bu söylediklerimi kullan yada Cr4ck ile Filmora indir.
Mahmutgll' Alıntı: YouTube’ye başladım ama ücretsiz video montaj programı bilmiyorum bir öneriniz var mı Genişletmek için tıkla ... Profesyönel işle için : Davinci Resolve , Blender (3D tasarım uygulaması,az çok montaj yapılabiliyor),Hitfilm Express, Yanlız bunlar zor uygulamalardır. Diğer ücretsiz uygulamalarda ise neredeyse hiç bir özellik yok. Ya bu söylediklerimi kullan yada Cr4ck ile Filmora indir.