Unlost'un youtube profil fotoroğrafı gibi profil fotoğrafı nasıl yapabilirim
K Kaanus Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 4 26 May 2021 #1 Unlost'un youtube profil fotoroğrafı gibi profil fotoğrafı nasıl yapabilirim Ekli dosyalar download.png 8.7 KB · Görüntüleme: 15
Yahya Kağan Bektaş Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 369 Web sitesi www.instagram.com 26 May 2021 #2 Lütfen konu başlığına konu içeriği hakkında bilgi veren bir şey yaz.
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 26 May 2021 #3 Kaanus' Alıntı: Unlost'un youtube profil fotoroğrafı gibi profil fotoğrafı nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Birde Yahya Kağanında dediği gibi Başlığa ''Bu logoyu nasıl yapabilirim ?'' Yazabilirsin
Kaanus' Alıntı: Unlost'un youtube profil fotoroğrafı gibi profil fotoğrafı nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Birde Yahya Kağanında dediği gibi Başlığa ''Bu logoyu nasıl yapabilirim ?'' Yazabilirsin
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 26 May 2021 #4 Daffy.aep' Alıntı: Güzel Genişletmek için tıkla ... Kendi yapmamış nasıl yaparım sormuş
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 26 May 2021 #5 GirayBarış123' Alıntı: Kendi yapmamış nasıl yaparım sormuş Genişletmek için tıkla ... Valla dalmışım kusura bakma.Yorgunum biraz
GirayBarış123' Alıntı: Kendi yapmamış nasıl yaparım sormuş Genişletmek için tıkla ... Valla dalmışım kusura bakma.Yorgunum biraz
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 26 May 2021 #6 Kaanus' Alıntı: Unlost'un youtube profil fotoroğrafı gibi profil fotoğrafı nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Adobe Photoshop veya İllustrator ile.
Kaanus' Alıntı: Unlost'un youtube profil fotoroğrafı gibi profil fotoğrafı nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Adobe Photoshop veya İllustrator ile.
K Kaanus Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 4 26 May 2021 #7 Abua.exe' Alıntı: Adobe Photoshop veya İllustrator ile. Genişletmek için tıkla ... photoshop ile yaptığını biliyorum ama nasıl yapılcağını bilmiyorum
Abua.exe' Alıntı: Adobe Photoshop veya İllustrator ile. Genişletmek için tıkla ... photoshop ile yaptığını biliyorum ama nasıl yapılcağını bilmiyorum
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 26 May 2021 #8 Kaanus' Alıntı: photoshop ile yaptığını biliyorum ama nasıl yapılcağını bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... YT'de bir sürü tuto var gidip araştır. Sana kelime kelime mi anlatalım xD.
Kaanus' Alıntı: photoshop ile yaptığını biliyorum ama nasıl yapılcağını bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... YT'de bir sürü tuto var gidip araştır. Sana kelime kelime mi anlatalım xD.