Dostlar selam,
Bugün işinize yarayacağını düşündüğüm bir websitesinden bahsedeceğim.
Websitemizin linkini paylaşayım hemen:
Şimdi de nasıl çalıştığından bahsedeceğim.
Daha önceden kaydınız yoksa sizi kayıt ekranına yönlendirecektir linke tıkladığınızda.
Geçici bir eposta ile kayıt oldum ben.
Eposta ve şifre girdikten sonra eposta hesabınıza bir mail geliyor ve bu mail içerisindeki "Confirm My Email" kutucuğuna basmanız gerekiyor.
Sizi direkt websitesine götürüyor, giriş yapılmış şekilde.
Resmimizi şuradan import ediyoruz.
Ben 720p bir fotoğrafta denemek istedim ve 1440p(3.5k) bir fotoğraf yapacağını gösteriyor. Resimde gösterdiğim "Start Processing" kutucuğuna tıklayarak işlemi başlatıyoruz.
İşlem çok kısa sürede tamamlanıyor. Fotoğrafın yanındaki kutucuğuna basarak indirebiliriz.
Aradaki farkı burada nasıl gösterebilirim bilmiyorum fakat Drive'a yüklüyorum ikisini de, ikisini de indirip aynı anda açın tam ekran yapın en net böyle gözükür fark.
Son olarak bir şey eklemek istiyorum, bu işlemi aynı hesapta maksimum 5 kez yapabiliyorsunuz. Fakat hesabı değiştirdiğiniz takdirde 5 hak daha geliyor. Bu sonsuza dek yapılabilir.
Kolay gelsin iyi günler dilerim...
Dosyaları Karşılaştırabileceğiniz Drive Linki:
Bugün işinize yarayacağını düşündüğüm bir websitesinden bahsedeceğim.
Websitemizin linkini paylaşayım hemen:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Şimdi de nasıl çalıştığından bahsedeceğim.
Daha önceden kaydınız yoksa sizi kayıt ekranına yönlendirecektir linke tıkladığınızda.
Geçici bir eposta ile kayıt oldum ben.
Eposta ve şifre girdikten sonra eposta hesabınıza bir mail geliyor ve bu mail içerisindeki "Confirm My Email" kutucuğuna basmanız gerekiyor.
Sizi direkt websitesine götürüyor, giriş yapılmış şekilde.
Resmimizi şuradan import ediyoruz.
Ben 720p bir fotoğrafta denemek istedim ve 1440p(3.5k) bir fotoğraf yapacağını gösteriyor. Resimde gösterdiğim "Start Processing" kutucuğuna tıklayarak işlemi başlatıyoruz.
İşlem çok kısa sürede tamamlanıyor. Fotoğrafın yanındaki kutucuğuna basarak indirebiliriz.
Aradaki farkı burada nasıl gösterebilirim bilmiyorum fakat Drive'a yüklüyorum ikisini de, ikisini de indirip aynı anda açın tam ekran yapın en net böyle gözükür fark.
Son olarak bir şey eklemek istiyorum, bu işlemi aynı hesapta maksimum 5 kez yapabiliyorsunuz. Fakat hesabı değiştirdiğiniz takdirde 5 hak daha geliyor. Bu sonsuza dek yapılabilir.
Kolay gelsin iyi günler dilerim...
Dosyaları Karşılaştırabileceğiniz Drive Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.