Tutorial ister misiniz?Gözünüze çarpan bir şey olursa da söylemekten çekinmeyin :)
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 21 Haz 2021 #1 Tutorial ister misiniz?Gözünüze çarpan bir şey olursa da söylemekten çekinmeyin
cevoyka Üye Katılım 25 Şub 2021 Mesajlar 242 Web sitesi meettomy.site 21 Haz 2021 #2 WOW güzel olmuş tutorial gelsin bence bizde bişeyler öğrenek
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 21 Haz 2021 #3 Foreva' Alıntı: Tutorial ister misiniz?Gözünüze çarpan bir şey olursa da söylemekten çekinmeyin Genişletmek için tıkla ... Gözüme çarpan şey gözü, şaşı gibi Yine de beğendim tutorial gelebilir
Foreva' Alıntı: Tutorial ister misiniz?Gözünüze çarpan bir şey olursa da söylemekten çekinmeyin Genişletmek için tıkla ... Gözüme çarpan şey gözü, şaşı gibi Yine de beğendim tutorial gelebilir
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 21 Haz 2021 #4 cevoyka' Alıntı: WOW güzel olmuş tutorial gelsin bence bizde bişeyler öğrenek Genişletmek için tıkla ... Müsait olduğum bir zaman inşallah
cevoyka' Alıntı: WOW güzel olmuş tutorial gelsin bence bizde bişeyler öğrenek Genişletmek için tıkla ... Müsait olduğum bir zaman inşallah
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 22 Haz 2021 #6 GirayBarış123' Alıntı: Gözüme çarpan şey gözü, şaşı gibi Yine de beğendim tutorial gelebilir Genişletmek için tıkla ... Bende simdi fark ettim düzelteyim onu
GirayBarış123' Alıntı: Gözüme çarpan şey gözü, şaşı gibi Yine de beğendim tutorial gelebilir Genişletmek için tıkla ... Bende simdi fark ettim düzelteyim onu
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 22 Haz 2021 #7 mert' Alıntı: kaç fps? Genişletmek için tıkla ... 24 fps çok yüksek yapamıyorum çünkü çok kasıyor PC
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 22 Haz 2021 #8 Foreva' Alıntı: Tutorial ister misiniz?Gözünüze çarpan bir şey olursa da söylemekten çekinmeyin Genişletmek için tıkla ... Güzel eline sağlık.Tutorial gelirse iyi olur bence.Foruma atarsın
Foreva' Alıntı: Tutorial ister misiniz?Gözünüze çarpan bir şey olursa da söylemekten çekinmeyin Genişletmek için tıkla ... Güzel eline sağlık.Tutorial gelirse iyi olur bence.Foruma atarsın
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 22 Haz 2021 #9 Foreva' Alıntı: Tutorial ister misiniz?Gözünüze çarpan bir şey olursa da söylemekten çekinmeyin Genişletmek için tıkla ... Birde 60fps olursa daha akıcı olabilirdi.
Foreva' Alıntı: Tutorial ister misiniz?Gözünüze çarpan bir şey olursa da söylemekten çekinmeyin Genişletmek için tıkla ... Birde 60fps olursa daha akıcı olabilirdi.
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 23 Haz 2021 #10 Daffy.aep' Alıntı: Birde 60fps olursa daha akıcı olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Kanka 24 fps te bile çok kasıyordu birde 60 fps çekersem hiç yapamazdım
Daffy.aep' Alıntı: Birde 60fps olursa daha akıcı olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Kanka 24 fps te bile çok kasıyordu birde 60 fps çekersem hiç yapamazdım