Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Valorant Editim Nasıl Olmuş ?

whuq

Üye
Frag movie alanına göre gayet başarılı gözüken bir video fakat thumbnaile çok bakmadım

Thumbnail'da bir değişiklik olmasa da editing kısmında bi gelişme var gibi duruyor, sadece shakelerin edit türüne göre biraz sert, fazla duruyor bence. Güzel edit.
ya thumbnail nedense yüzde 50 yüzde 25 lik tıklama oranı veriyor bende aynı düzeyde gideyim dedim. Shake konusunda gerçekten çok haklısınız sert olmuş teşekkürler

Kennedy

Moderatör
Moderatör
ya thumbnail nedense yüzde 50 yüzde 25 lik tıklama oranı veriyor bende aynı düzeyde gideyim dedim. Shake konusunda gerçekten çok haklısınız sert olmuş teşekkürler
%50 veya %25 tıklama oranlarını ne kadar gösterime alıyorsun o kısmı çok önemli, yani senin videon 10.000 gösterime %50 alıyorsa zaten böyle devam et tabii ki, ama eğer 100 gösterime o tıklanmayı alıyorsa bunda herhangi bir payı olduğunu sanmıyorum. Ama yapıyorsun bu işi devam.

%50 veya %25 tıklama oranlarını ne kadar gösterime alıyorsun o kısmı çok önemli, yani senin videon 10.000 gösterime %50 alıyorsa zaten böyle devam et tabii ki, ama eğer 100 gösterime o tıklanmayı alıyorsa bunda herhangi bir payı olduğunu sanmıyorum. Ama yapıyorsun bu işi devam.
Hocam doğru diyosunuz aslında 67 gösterim yüzde 27 tıklama oranı olmuş sağolun

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar