Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Valorant Hlea

lkerimfb

Üye
1- Eğer ki silahın çevresine efekt vermekten bahsediyorsan illa HLAE'ye gerek yok. Rotobrush diye bir özellik var After Effects'te onu kullanarak yaparak yapabilirsin.

2- Baştaki sinematikler ise hazır video bazı bu işle uğraşanlar paylaştı bu görüntüleri indirip kullanabilirsin.
3- Onun dışında oyun içi anlık klip almak istersen NVIDIA Experience var bropam, Anında Yeniden Oynatma diye bir özellik var araştırırsan çıkar.
Hlea diye valorant surumu olsa daha iyi olur rotobrush denicem.
Hlea diye program bulursam yazarım buraya en azından daha hızlı pratik olur

Foreva

Üye
Hlea diye valorant surumu olsa daha iyi olur rotobrush denicem.
Hlea diye program bulursam yazarım buraya en azından daha hızlı pratik olur
Kanka hlae ile yapmıyorlar bunu özel oyuna giriyorlar orada birkaç kişi toplayıp maçtaki sahneyi yapıyorlar biriside izleyici modunda kaydediyor.

lkerimfb

Üye
Peki kanka tutorial istiyorum senden.Ben de yapacağımda
Kanka programda cok az bilgim var. Birazdaga cok bilgi ve partik yaparak daha iyi ogrendimde buraya yazarım veya reise rica ederim gerekirse reklam veririm sizde gorursunuz en gec pazar gunune video çekecek hale gele bilirim

loxy

Üye
Konu hala devam ettiği için yazıyorum üst tarafta yazdıklarım hala geçerlidir, yaklaşık 2 yıldır bu işle uğraşıyorum HLAE sadece CSGO için yapılmış bir tooldur.
Örnek göstermiş olduğun videoda sadece düz klip alınmış ve aşağıda belirtmiş olduğum efektler eklenmiş.
- Twixtor (Vuruşu yavaşlatıp hızlandırabilmek için.), CC (Color Correction), Cinematic Crop (21:9 Bar)
Oyunu oynayan kişi oyuna girmeden önce bahsetmiş olduğum "Anında Yeniden Oynatma" bildiğim kadarıyla sadece NVIDIA'da olan özelliği açmış ve vuruş yaptıktan sonra kayıt alma tuşuna basmıştır bu Anında Yeniden Oynatma muhabbeti ise atamış olduğunuz tuşa bastıktan ayarlamış olduğunuz süre gerisini (genelde 15 saniye gerisini) kayıt almaktadır. Genelde bu vuruşları kayıt alabilmek için bu özelliği kullanırız.

(Ek not olarak bu video After Effects'te bile yapılmamış olabilir.)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar