tüm klipler bana aittir bu arada
UBtrack Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 273 Web sitesi www.youtube.com 14 Haz 2021 #2 Uzun olmuş daha kısa tut 30 saniye fln, premiere mi kullandın bu arada?
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 14 Haz 2021 #3 moveway' Alıntı: tüm klipler bana aittir bu arada Genişletmek için tıkla ... Aga klip varsa isterim ben bende hiç klip yok
moveway' Alıntı: tüm klipler bana aittir bu arada Genişletmek için tıkla ... Aga klip varsa isterim ben bende hiç klip yok
UBtrack Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 273 Web sitesi www.youtube.com 14 Haz 2021 #4 Simple.exe' Alıntı: Aga klip varsa isterim ben bende hiç klip yok Genişletmek için tıkla ... yt den bul Son düzenleme: 14 Haz 2021
Simple.exe' Alıntı: Aga klip varsa isterim ben bende hiç klip yok Genişletmek için tıkla ... yt den bul
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 14 Haz 2021 #5 moveway' Alıntı: tüm klipler bana aittir bu arada Genişletmek için tıkla ... Biraz uzun olmuş.Kısa tut ve daha fazla efekt falan ekle.Editten çok dikkatimi çeken hesap oldu o ne hesap la öyle
moveway' Alıntı: tüm klipler bana aittir bu arada Genişletmek için tıkla ... Biraz uzun olmuş.Kısa tut ve daha fazla efekt falan ekle.Editten çok dikkatimi çeken hesap oldu o ne hesap la öyle
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 14 Haz 2021 #6 UBtrack' Alıntı: yt den bul youtube kanalım: Genişletmek için tıkla ... Niye hep yt kanalını yapıştırıyon Moderatör tarafında düzenlendi: 14 Haz 2021
UBtrack' Alıntı: yt den bul youtube kanalım: Genişletmek için tıkla ... Niye hep yt kanalını yapıştırıyon
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 14 Haz 2021 #7 UBtrack' Alıntı: yt den bul youtube kanalım: Genişletmek için tıkla ... Reklamdan ban yiyeceksin her mesaja atma youtube kanalını Moderatör tarafında düzenlendi: 14 Haz 2021
UBtrack' Alıntı: yt den bul youtube kanalım: Genişletmek için tıkla ... Reklamdan ban yiyeceksin her mesaja atma youtube kanalını
UBtrack Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 273 Web sitesi www.youtube.com 14 Haz 2021 #8 Daffy.aep' Alıntı: Reklamdan ban yiyeceksin her mesaja atma youtube kanalını Genişletmek için tıkla ... Ok
Daffy.aep' Alıntı: Reklamdan ban yiyeceksin her mesaja atma youtube kanalını Genişletmek için tıkla ... Ok
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 14 Haz 2021 #9 moveway' Alıntı: tüm klipler bana aittir bu arada Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş ama efekt hiç eklenmemiş gibi
moveway' Alıntı: tüm klipler bana aittir bu arada Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş ama efekt hiç eklenmemiş gibi
M moveway Üye Katılım 7 Nis 2021 Mesajlar 5 14 Haz 2021 #10 UBtrack' Alıntı: Uzun olmuş daha kısa tut 30 saniye fln, premiere mi kullandın bu arada? Genişletmek için tıkla ... after effects kullandım
UBtrack' Alıntı: Uzun olmuş daha kısa tut 30 saniye fln, premiere mi kullandın bu arada? Genişletmek için tıkla ... after effects kullandım