Valorant Thumbnail Denemesi Yaptım Eleştirirmisiniz ?
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 26 Haz 2021 #2 Daffy.aep' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2672 Genişletmek için tıkla ... Seri template
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 26 Haz 2021 #3 Simple.exe' Alıntı: Seri template Genişletmek için tıkla ... isterdim ama tüm katmanlar rasterleştirildim düzenlenebilir değil neyse template yaparım yarına falan
Simple.exe' Alıntı: Seri template Genişletmek için tıkla ... isterdim ama tüm katmanlar rasterleştirildim düzenlenebilir değil neyse template yaparım yarına falan
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 26 Haz 2021 #4 Daffy.aep' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2672 Genişletmek için tıkla ... Çok iyi olmuş eline sağlık yapıyorsun bu photoshop işini mesela bana yaptığın bannerde çok iyidi buda çok iyi
Daffy.aep' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2672 Genişletmek için tıkla ... Çok iyi olmuş eline sağlık yapıyorsun bu photoshop işini mesela bana yaptığın bannerde çok iyidi buda çok iyi
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 26 Haz 2021 #5 ŞERİF DESK' Alıntı: Çok iyi olmuş eline sağlık yapıyorsun bu photoshop işini mesela bana yaptığın bannerde çok iyidi buda çok iyi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.Sana yeni banner yapcamda şuan vakit yok beğenmedim biraz sana yaptığımı
ŞERİF DESK' Alıntı: Çok iyi olmuş eline sağlık yapıyorsun bu photoshop işini mesela bana yaptığın bannerde çok iyidi buda çok iyi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.Sana yeni banner yapcamda şuan vakit yok beğenmedim biraz sana yaptığımı
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 26 Haz 2021 #6 Daffy.aep' Alıntı: teşekkür ederim.Sana yeni banner yapcamda şuan vakit yok beğenmedim biraz sana yaptığımı Genişletmek için tıkla ... Abi gerek yok yapmana ben bunu çok beğendim uğraşma zamanın boşa gitmesin
Daffy.aep' Alıntı: teşekkür ederim.Sana yeni banner yapcamda şuan vakit yok beğenmedim biraz sana yaptığımı Genişletmek için tıkla ... Abi gerek yok yapmana ben bunu çok beğendim uğraşma zamanın boşa gitmesin
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 26 Haz 2021 #7 ŞERİF DESK' Alıntı: Abi gerek yok yapmana ya ben bunu çok beğendim uğraşma yani zamanın boşa gitmesin Genişletmek için tıkla ... yok yok dmden atarım ben yapdığımda.Beğenmedim yani kendi işimi.Ondan yarın yapıp atarım
ŞERİF DESK' Alıntı: Abi gerek yok yapmana ya ben bunu çok beğendim uğraşma yani zamanın boşa gitmesin Genişletmek için tıkla ... yok yok dmden atarım ben yapdığımda.Beğenmedim yani kendi işimi.Ondan yarın yapıp atarım
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 26 Haz 2021 #8 Daffy.aep' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2672 Genişletmek için tıkla ... Güzel
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 26 Haz 2021 #9 Daffy.aep' Alıntı: yok yok dmden atarım ben yapdığımda.Beğenmedim yani kendi işimi.Ondan yarın yapıp atarım Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman nasıl istiyosan öyle olsun okadar ısrar ettin
Daffy.aep' Alıntı: yok yok dmden atarım ben yapdığımda.Beğenmedim yani kendi işimi.Ondan yarın yapıp atarım Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman nasıl istiyosan öyle olsun okadar ısrar ettin