Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Valorant Thumbnail Nasıl Yapılır (Videolu Anlatım)

Valorant videolarınız için thubnail nasıl yapılır bunu anlattım. Sadece valorant değil
diğer oyunlar içinde geçerli bir mantığa sahiptir bunu bir seri olarak devam ettirmeyi düşünüyorum.
Umarım faydalı olmuştur.​

Valorant videolarınız için thubnail nasıl yapılır bunu anlattım. Sadece valorant değil
diğer oyunlar içinde geçerli bir mantığa sahiptir bunu bir seri olarak devam ettirmeyi düşünüyorum.
Umarım faydalı olmuştur.​
sonunda herkes sinirimi bozuyordu thumbnail çözünürlüğü 1920x1080 diye doğru çözünürlük 1280x720 dir

1920x1080'de yanlış diyemem burada televizyon mantığı ile düşünürsek doğrudur diyebilirim ama googlenin vermiş olduğu da budur. Bu şekilde yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum :)

1920x1080'de yanlış diyemem burada televizyon mantığı ile düşünürsek doğrudur diyebilirim ama googlenin vermiş olduğu da budur. Bu şekilde yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum :)
yani TV den youtube izleyen insan sayısı çok az TR de o yüzden 1920x1080 değil de 1280x720 derim yani

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar