Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video edit için

YAYIN AVI

Üye
Merhabalar. Yaklaşık 2 aydır youtuber olmaya çalışıyorum,fakat videolarımı editlemeye sistemim yetmiyor. 4 gb ram ve ekran kartı bulunmayan bir laptopa sahibim. benim için video editlerken kasmayacak,donmayacak bir program veya web sitesi önerirmisiniz. Güzel bir edit yapmak istiyorum. Seviliyorsunuz, teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Web sitesi
www.youtube.com
Benim de donanım özelliklerim yaklaşık olarak aynı movavi video editor plus 2020 veya windowsun kendisiyel gelen video düzenleyiciyi kullanabilirsin
movavi biraz daha fazla ısınma yapar ama ikiside işini görür eğer profesyonel bi şey yapmayacaksan
----------------------------
yaptığım videoları bakabilirsin

Koyun Bey

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
MERHABALAR. YAKLAŞIK 2 AYDIR YOUTUBER OLMAYA ÇALIŞIYORUM,FAKAT VİDEOLARIMI EDİTLEMEYE SİSTEMİM YETMİYOR. 4GB RAM VE EKRAN KARTI BULUNMAYAN BİR LAPTOPA SAHİBİM. BENİM İÇİN VİDEO EDİTLERKEN KASMAYACAK,DONMAYACAK BİR PROGRAM VEYA WEB SİTESİ ÖNERİRMİSİNİZ. GÜZEL BİR EDİT YAPMAK İSTİYORUM. SEVİLİYORSUNUZ,TEŞEKKÜRLER
Lütfen başlıkta veya açıklamada gereksiz capslock kullanmayalım

MERHABALAR. YAKLAŞIK 2 AYDIR YOUTUBER OLMAYA ÇALIŞIYORUM,FAKAT VİDEOLARIMI EDİTLEMEYE SİSTEMİM YETMİYOR. 4GB RAM VE EKRAN KARTI BULUNMAYAN BİR LAPTOPA SAHİBİM. BENİM İÇİN VİDEO EDİTLERKEN KASMAYACAK,DONMAYACAK BİR PROGRAM VEYA WEB SİTESİ ÖNERİRMİSİNİZ. GÜZEL BİR EDİT YAPMAK İSTİYORUM. SEVİLİYORSUNUZ,TEŞEKKÜRLER
Premiere Pro cs6 falan dene belki olur sadece biraz kasar o kadar

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Dostum gözlerim kanıyor.CAPS LOCK Açık koyma.Bendede aynı özeliklerde bir laptop var 6 adobe programl yükle hepsi 2019 ae pr ps ve.b Bilgisayarın görümünden kısıp performansına verdiğim için ve arkaplandaki uuygulamaları kapattığım içi bir sorun olmuyor

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar