goethecakmak
Üye
Ne yapıyorum?
Profesyonel olarak video düzenleme hizmeti veriyorum.
Uzun videolardan sosyal medyaya uygun kısa klipler oluşturma, altyazı ekleme, renk düzenleme, geçiş efektleri, müzik ve ses optimizasyonu gibi işlemleri yapıyorum.
YouTube, TikTok, Instagram Reels gibi platformlara uygun formatlarda teslim ederim.
Video editörlüğe yeni başladığımdan ve portföyümü genişletmek istediğimden ilk projelerimi ücret almadan veya çok az miktarlarda ücret alarak yapmayı düşünüyorum.
Kullandığım programlar:
Portföyüm:
Video editörlüğe yeni başladığım için bir portföyüm bulunmuyor. Bu yüzden portföyümü geliştirmek için iş alıyorum.
Aradığım işler:
Düzenli veya proje bazlı işbirlikleri arıyorum. Uzun format YouTube videoları, kısa format reels/tiktok videoları için uygunum.
İletişim:
forum üzerinden iletişime geçebiliriz.
İş detaylarını, süre ve bütçeyi birlikte netleştiririz.
Profesyonel olarak video düzenleme hizmeti veriyorum.
Uzun videolardan sosyal medyaya uygun kısa klipler oluşturma, altyazı ekleme, renk düzenleme, geçiş efektleri, müzik ve ses optimizasyonu gibi işlemleri yapıyorum.
YouTube, TikTok, Instagram Reels gibi platformlara uygun formatlarda teslim ederim.
Video editörlüğe yeni başladığımdan ve portföyümü genişletmek istediğimden ilk projelerimi ücret almadan veya çok az miktarlarda ücret alarak yapmayı düşünüyorum.
Kullandığım programlar:
- Adobe Premiere Pro
- CapCut (gerektiğinde)
Portföyüm:
Video editörlüğe yeni başladığım için bir portföyüm bulunmuyor. Bu yüzden portföyümü geliştirmek için iş alıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
`da yaptığım tasarımlar bulunuyor. Dilerseniz bu hususta da yardımcı olabilirim.Aradığım işler:
Düzenli veya proje bazlı işbirlikleri arıyorum. Uzun format YouTube videoları, kısa format reels/tiktok videoları için uygunum.
İletişim:
forum üzerinden iletişime geçebiliriz.
İş detaylarını, süre ve bütçeyi birlikte netleştiririz.
Son düzenleme: