Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

video efektleri

SAltun

Üye
Merhabalar,

bir videonun üstüne konuyla ilgili küçük boyutta bir foto yada video attığımda bu foto yada videonun efektli (slide, glisht vb.) gelmesini istiyorum. örneğin bir ülkeden bahsederken o ülkenin bayrağının sol köşede direk çıkması yerine efektli olarak çıkıp kaybolmasını istiyorum. bunun için bir paket mi edinmem lazım. yoksa premierede hazır efektler varmı. konuyu araştırdım ama bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Web sitesi
www.instagram.com
Merhabalar,

bir videonun üstüne konuyla ilgili küçük boyutta bir foto yada video attığımda bu foto yada videonun efektli (slide, glisht vb.) gelmesini istiyorum. örneğin bir ülkeden bahsederken o ülkenin bayrağının sol köşede direk çıkması yerine efektli olarak çıkıp kaybolmasını istiyorum. bunun için bir paket mi edinmem lazım. yoksa premierede hazır efektler varmı. konuyu araştırdım ama bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

başlangıç için gayet yetterli geçişler var.

premierin içinde effectler bölümüne transitions var orayı bi kurcala programı bi kurcalayın arkadaşlar hemen pack olmaz biraz araştırın lütfen.

SAltun

Üye

başlangıç için gayet yetterli geçişler var.

premierin içinde effectler bölümüne transitions var orayı bi kurcala programı bi kurcalayın arkadaşlar hemen pack olmaz biraz araştırın lütfen.
İlginiz için teşekkür ederim. Bu paketi yükledim. Çok güzel bir paket ancak aradığım şey bu değil. Premierede bahsettiğiniz transition geçiş efektleri. Ama ben bir videodan diğerine geçerken değil videonun üstüne küçük bir video koyduğumda onunda efektli gelmesini istiyorum. Mesela bu önerdiğiniz composer deki efektler gibi mesela

izzettin

Üye
İlginiz için teşekkür ederim. Bu paketi yükledim. Çok güzel bir paket ancak aradığım şey bu değil. Premierede bahsettiğiniz transition geçiş efektleri. Ama ben bir videodan diğerine geçerken değil videonun üstüne küçük bir video koyduğumda onunda efektli gelmesini istiyorum. Mesela bu önerdiğiniz composer deki efektler gibi mesela
efektli videoyu küçült ekranda yerleştir.
öyle efekt uygula.
arka planda normal video oynarken ön tarafta küçük video veya fotoğraf efektli giriş yapacaktır.
efektli videoyu bir üst katmanda yerleştir ve küçült. ekranda nereyi istiyorsan yerleştir. efekti üzerine uygula.
burada sadece aynı katmanda videoyu koymaman gerekiyor o kadar.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar