Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facecam kullan mutlaka. Arada meme'ler kullan. Videonun fps'inde mi düşüklük var yoksa projeyi mi düşük fps açtın anlayamadım ama çok rahatsız ediyor görüntüsü (30fps muhtemelen, o yüzden) Bir de video sanki hızlandırılmış gibi. Konuşman yani, sanki hızlandırmışsın gibi anlayamadım pek. Başarılar...
Facecam kullan mutlaka. Arada meme'ler kullan. Videonun fps'inde mi düşüklük var yoksa projeyi mi düşük fps açtın anlayamadım ama çok rahatsız ediyor görüntüsü (30fps muhtemelen, o yüzden) Bir de video sanki hızlandırılmış gibi. Konuşman yani, sanki hızlandırmışsın gibi anlayamadım pek. Başarılar...
Kapakda benim resmim iyi değil biliyorum pek iyi bir açıdan cekilmedi ve photoshop a girip rae filter uygulamadim kanal izlenmesi Biraz artınca uğraşırım
Yani mesela yazı çok küçük, Sroke'un rengi iyi değil, siyah kullan bence, senin fotoğrafının rengi iyi değil (canlı değil) ve o da çok küçük, gradyan (degrade) eklemeni öneririm birde yazına