Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video genel olarak iyi mi (küfürleri saymayın)

Mr.Bell

Üye
Arkadaşlar herkes kapağa yapmış eleştiriyi bende biliyorum kapağa çok uğraşmadım ben daha çok videoya olan yorumunuzu merak etmiştim yinede sağolun

Güzel olmuş ama yapıcı eleştiri yapacağım. Video'da fps düşüşü var gibi sisteminden de kaynaklı olabilir pek bilmiyorum dostum. Fall Guys bence 10 dakikalık bir video için çok uzun olmuş, kimse 10 dk Fall Guys izlemez bence. Eğlenceli kısımları kesip editleyebilirdin. Tabi ki 10 dakika videoların olsun, olabilirde ama Fall Guys gibi hikayesi olmayan oyunlar olmasın. Eleştirim bu kadardı. Emeğine sağlık dostum, daha iyisini yapman dileği ile.

Mr.Bell

Üye
Güzel olmuş ama yapıcı eleştiri yapacağım. Video'da fps düşüşü var gibi sisteminden de kaynaklı olabilir pek bilmiyorum dostum. Fall Guys bence 10 dakikalık bir video için çok uzun olmuş, kimse 10 dk Fall Guys izlemez bence. Eğlenceli kısımları kesip editleyebilirdin. Tabi ki 10 dakika videoların olsun, olabilirde ama Fall Guys gibi hikayesi olmayan oyunlar olmasın. Eleştirim bu kadardı. Emeğine sağlık dostum, daha iyisini yapman dileği ile.
Teşekkürler

Mr.Bell

Üye
Ekran kaydı için kullandığım program FPS drop yapıyor

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar