Kısa bir fragmovie tarzı video yaptım. Eleştirmeden ve yorum yapmadan geçmeyin :)
azizozpk Üye Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 23 10 May 2021 #1 Kısa bir fragmovie tarzı video yaptım. Eleştirmeden ve yorum yapmadan geçmeyin
cevoyka Üye Katılım 25 Şub 2021 Mesajlar 242 Web sitesi meettomy.site 10 May 2021 #2 valla kankam süre çok az gerçekten
Q qw_edıtor Üye Katılım 1 Nis 2021 Mesajlar 62 10 May 2021 #3 azizozpk' Alıntı: Kısa bir fragmovie tarzı video yaptım. Eleştirmeden ve yorum yapmadan geçmeyin Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlama ama bence şarkın uymamış Yanlız editin güzel
azizozpk' Alıntı: Kısa bir fragmovie tarzı video yaptım. Eleştirmeden ve yorum yapmadan geçmeyin Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlama ama bence şarkın uymamış Yanlız editin güzel
Kerem Akın Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 281 Web sitesi www.keremakin.com 10 May 2021 #4 azizozpk' Alıntı: Kısa bir fragmovie tarzı video yaptım. Eleştirmeden ve yorum yapmadan geçmeyin Genişletmek için tıkla ... Bence güzel. Özellikle görüntünün ve sesin senkron olmasini begendim, parca uymus
azizozpk' Alıntı: Kısa bir fragmovie tarzı video yaptım. Eleştirmeden ve yorum yapmadan geçmeyin Genişletmek için tıkla ... Bence güzel. Özellikle görüntünün ve sesin senkron olmasini begendim, parca uymus
azizozpk Üye Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 23 10 May 2021 #5 cevoyka' Alıntı: valla kankam süre çok az gerçekten Genişletmek için tıkla ... PremiereProcu' Alıntı: Yanlış anlama ama bence şarkın uymamış Yanlız editin güzel Genişletmek için tıkla ... Kerem Akın' Alıntı: Bence güzel. Özellikle görüntünün ve sesin senkron olmasini begendim, parca uymus Genişletmek için tıkla ... Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Bunları dikkate alarak kendimi geliştireceğim.
cevoyka' Alıntı: valla kankam süre çok az gerçekten Genişletmek için tıkla ... PremiereProcu' Alıntı: Yanlış anlama ama bence şarkın uymamış Yanlız editin güzel Genişletmek için tıkla ... Kerem Akın' Alıntı: Bence güzel. Özellikle görüntünün ve sesin senkron olmasini begendim, parca uymus Genişletmek için tıkla ... Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Bunları dikkate alarak kendimi geliştireceğim.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 11 May 2021 #7 azizozpk' Alıntı: Kısa bir fragmovie tarzı video yaptım. Eleştirmeden ve yorum yapmadan geçmeyin Genişletmek için tıkla ... Video güzel olmuş, istersen süreyi uzatabilirsin.
azizozpk' Alıntı: Kısa bir fragmovie tarzı video yaptım. Eleştirmeden ve yorum yapmadan geçmeyin Genişletmek için tıkla ... Video güzel olmuş, istersen süreyi uzatabilirsin.