SpecialTricks
Üye
Konu: Video Montaj ve Danışmanlık Hizmeti
Açıklama:
YouTube platformunda içerik üreten biri değilim. Konut projemiz için bu gibi hizmetlere ihtiyaç duyuyoruz, duyacağız. Ancak fazla vaktim olmadığı için ve temellere hakim olmadığım için videolarımı düzenlemeye vakit bulamıyorum. Bu nedenle, videolarımın montajını yapacak ve Adobe Premiere Pro, After Effects ve Photoshop gibi yazılımlar konusunda bana danışmanlık verecek birini arıyorum.
Aranan Nitelikler:
Gelir:
* Fiyat, işin boyutuna, biçimine, uzunluğuna ve karmaşıklığına göre değişecektir.
Açıklama:
YouTube platformunda içerik üreten biri değilim. Konut projemiz için bu gibi hizmetlere ihtiyaç duyuyoruz, duyacağız. Ancak fazla vaktim olmadığı için ve temellere hakim olmadığım için videolarımı düzenlemeye vakit bulamıyorum. Bu nedenle, videolarımın montajını yapacak ve Adobe Premiere Pro, After Effects ve Photoshop gibi yazılımlar konusunda bana danışmanlık verecek birini arıyorum.
Aranan Nitelikler:
- Video montaj konusunda en az orta seviyede tecrübeye sahip
- Adobe Premiere Pro, After Effects ve Photoshop gibi yazılımlara hakim
- Kendini geliştirmeye açık
- Mail: [spunkram.uncross996@aleeas.com]
- Fiyat, işin boyutuna, biçimine, uzunluğuna ve karmaşıklığına göre değişecektir.
- İlk iş olarak, yarım kalan kurgu ve montaj konusunda Adobe Premiere'in verdiği hatayı çözümlemek istiyorum.
Gelir:
* Fiyat, işin boyutuna, biçimine, uzunluğuna ve karmaşıklığına göre değişecektir.