Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video yaparken aklımda üreticilik yok nasıl üretken olabilirim ?

Arkadaşlar mesela ben freelancer sitesinde 10-15 kişiye iş yaptım.Ama çoğunda bi üretkenlik bi hayal gücümü kullanamıyorum.Sizce nasıl daha üretken olabilirim?

Spell

Üye
hayal gücünü sürekli zorlamalısın kanka bir işe başlamadan önce o işi kafanda bitirmen lazım ben bir işe başlamadan önce hayal gücümle kurguluyorum şunu şöyle yapsam daha güzel olur şu geçişi şöyle yapsam şuraya sallanma efekti versem daha iyi olur diye diye 20-30 dakikamı ayırıyorum ondan sonrada programlarını açıp takılmadan çat çat diye yapıyorum ve bitiyor bu tamamen sana bağlı yani o yüzden kimse pek fazla yardımcı olamaz diye düşünüyorum.

hayal gücünü sürekli zorlamalısın kanka bir işe başlamadan önce o işi kafanda bitirmen lazım ben bir işe başlamadan önce hayal gücümle kurguluyorum şunu şöyle yapsam daha güzel olur şu geçişi şöyle yapsam şuraya sallanma efekti versem daha iyi olur diye diye 20-30 dakikamı ayırıyorum ondan sonrada programlarını açıp takılmadan çat çat diye yapıyorum ve bitiyor bu tamamen sana bağlı yani o yüzden kimse pek fazla yardımcı olamaz diye düşünüyorum.
çok teşekkür ederim bu yöntemi deneyeceğim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar