Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Videolarımı nasıl insanlara gösterebilirim ne yapmalıyım?

sametouksz

Üye
Mesela bugün yeni bir edit attım ve editim fena değil ben kendim beğendim açıkcası ama insanlara nasıl ulaştırabilirim? Reklam mı yaptırmalıyım ne yapmalıyım ? Var mıdır bunun bir çıkar yolu?

editizm

Moderatör
Moderatör
Mesela bugün yeni bir edit attım ve editim fena değil ben kendim beğendim açıkcası ama insanlara nasıl ulaştırabilirim? Reklam mı yaptırmalıyım ne yapmalıyım ? Var mıdır bunun bir çıkar yolu?

Bu tarz içerik paylaşan Youtuberların videolarına yorum yapabilirsin.

Mesela; "Ben de bu tarz editler yapıyorum. Dilerseniz kanalımdan izleyebilirsiniz."

Bu şekilde kendine bir kitle oluşturabilirsin. İnsanlar yorumları okuyor genelde. 1000 kişi okusa, senin kanalına hiç yoktan 3 - 4 kişi baksa yine bir trafik olur. Benim önerim bu yönde. Onun dışında tabii ki en iyi yöntem, doğru kitleye yapılan reklamladır.

Google Ads ile reklam yapabilirsin. Bunun için uygun olan YouTube reklam froum veya gruplarında paylaşabilirsin.

Mesela; "Ben de bu tarz editler yapıyorum. Dilerseniz kanalımdan izleyebilirsiniz."

Bu şekilde kendine bir kitle oluşturabilirsin. İnsanlar yorumları okuyor genelde. 1000 kişi okusa, senin kanalına hiç yoktan 3 - 4 kişi baksa yine bir trafik olur. Benim önerim bu yönde. Onun dışında tabii ki en iyi yöntem, doğru kitleye yapılan reklamladır.
Aaa evet bu çok mantıklı ve işe yarar bir yöntem. Bilgi kanalım 300-400 aboneyken bir kaç bilgi kanalı sahibi arkadaşımla Barış Özcan ve Ruhi Çenet'in yorumlarına video yüklenir yüklenmez yorum yapıp. Birbirimizin yorumlarını beğenerek üste çıkarıyorduk. Başarılı olduğumuzda günde 20-70 arası abone aldığım zamanlar bile olmuştu (Toplamda yaptığım dönem 1.500'e yakın abone kasmıştım). Bir yorumum 16 K like bile almıştı. Bunu kesinlikle deneyebilirsin. Bazı insanlar yorumuna çok küfür edebiliyor ama getirisi gerçekten fazla.

Olabilir ama bence en iyisi reklam vermek, atıyorum 50tl reklam verirsen daha fazla insana ulaşırsın, mesela insanlar senin videolarını sevecek olsa bile onlara ulaşamıyorsun, böyle yapabilirsin, istersen dedikleri gibi senin gibi içerik üreten kanalların altına yorum atabilirsin

sametouksz

Üye
Aaa evet bu çok mantıklı ve işe yarar bir yöntem. Bilgi kanalım 300-400 aboneyken bir kaç bilgi kanalı sahibi arkadaşımla Barış Özcan ve Ruhi Çenet'in yorumlarına video yüklenir yüklenmez yorum yapıp. Birbirimizin yorumlarını beğenerek üste çıkarıyorduk. Başarılı olduğumuzda günde 20-70 arası abone aldığım zamanlar bile olmuştu (Toplamda yaptığım dönem 1.500'e yakın abone kasmıştım). Bir yorumum 16 K like bile almıştı. Bunu kesinlikle deneyebilirsin. Bazı insanlar yorumuna çok küfür edebiliyor ama getirisi gerçekten fazla.
Ben öyle video altına yorum yapmayı pek sevmiyorum sanırım bana göre değil. Yapana tabiiki saygı duyarım ama benlik değil. Ücretli bir şekilde reklam vericem sanırım

Google Ads ile reklam verme sizce mantıklı mı değer midir ?
Yani çok kez yaptm. Maksimum 40 TL'lik bir reklam vermiştim, 6K izlendi. Ama genel reklamalrım 5-10 TL'idi. 5'likler 200, 10'luklar 600-1000 arasında izlendi. Eğer Google Ads'e hakimsen doğru fiyat ve planlamayla güzel sonuçlar alabilirsin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar