Merhaba
Yıllardır video kurgu ve post-prodüksiyon sürecinin her aşamasında yer almış, her türden içeriğe (YouTube, Reels/TikTok, Gaming, Kurumsal, Vlog) dokunmuş bir editör olarak bu tecrübemi sizlerin projeleriyle buluşturmak istiyorum.
Sadece kes-yapıştır yapmıyorum; videonun enerjisini yükseltecek doğru ritmi ve izleyiciyi tutacak dinamizmi videoya işliyorum.
Neler Sunuyorum?
Neden Benimle Çalışmalısınız?
Çeşitlilik: Her türlü içerik türüne hakimim, vizyonunuza hızlıca adapte olurum.
Hız & İletişim: Süreç boyunca kesintisiz iletişim ve termin sürelerine sadakat.
Yüksek Enerji: İçeriğinizi sanki kendi kanalıma hazırlıyormuş gibi heyecanla kurgularım.
Sorularınız için bana DM üzerinden ulaşabilir veya aşağıya yorum bırakabilirsiniz. Gelin, içeriğinizi bir sonraki seviyeye taşıyalım!
Yıllardır video kurgu ve post-prodüksiyon sürecinin her aşamasında yer almış, her türden içeriğe (YouTube, Reels/TikTok, Gaming, Kurumsal, Vlog) dokunmuş bir editör olarak bu tecrübemi sizlerin projeleriyle buluşturmak istiyorum.
Sadece kes-yapıştır yapmıyorum; videonun enerjisini yükseltecek doğru ritmi ve izleyiciyi tutacak dinamizmi videoya işliyorum.
Neler Sunuyorum?
- YouTube Editleri: Akıcı kurgu, ilgi çekici intro/outrolar ve yüksek izlenme odaklı ritim.
- Short-form İçerikler (Reels/TikTok/Shorts): Hızlı, alt yazılı ve trendlere uygun dinamik yapılar.
- Gaming & Yayın Özetleri: Enerjinin hiç düşmediği zenginleştirilmiş kurgular.
- Renk ve Ses Düzenleme: Görsel kaliteyi artıran color grade ve temizlenmiş, dengeli sesler.
Neden Benimle Çalışmalısınız?
Sorularınız için bana DM üzerinden ulaşabilir veya aşağıya yorum bırakabilirsiniz. Gelin, içeriğinizi bir sonraki seviyeye taşıyalım!