Arkadaşlar w10 kurarken hata alıyorum yükleme ekranı çıkmıyor lütfen yardımcı olur musunuz?
GENS Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 5 11 May 2021 #1 Arkadaşlar w10 kurarken hata alıyorum yükleme ekranı çıkmıyor lütfen yardımcı olur musunuz?
muhendismektebi Üye Katılım 2 May 2021 Mesajlar 69 11 May 2021 #2 GENS' Alıntı: Arkadaşlar w10 kurarken hata alıyorum yükleme ekranı çıkmıyor lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir hata alıyorsun daha detaylı açıklarmısın
GENS' Alıntı: Arkadaşlar w10 kurarken hata alıyorum yükleme ekranı çıkmıyor lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir hata alıyorsun daha detaylı açıklarmısın
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 11 May 2021 #3 Bilgisayarı açarken boot menüsüne girip boot edilecek cihaz olarak usb belleği seçmelisin (Sorun Hala devam ediyorsa fotoğraf atabilir misin?) Son düzenleme: 11 May 2021
Bilgisayarı açarken boot menüsüne girip boot edilecek cihaz olarak usb belleği seçmelisin (Sorun Hala devam ediyorsa fotoğraf atabilir misin?)