Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Xdrive 15'li oyuncu koltuğu alınır mı?

yavuzatak

Üye
Merhabalar, bir kaç haftadır bu koltuğu araştırıyorum, genel intiba ve yorumlar iyi olduğu yönünde, bu fiyat bandında bu koltuğu önerir misiniz, farklı model tavsiyeleriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

palado

Üye
Web sitesi
twitter.com
Ben oyuncu koltuklarının çoğunu kullanan biri olarak önermiyorum bundan daha ucuza veya aynı fiyata ofis adı altında aşşırı rahat koltuklar var.

palado

Üye
Web sitesi
twitter.com
öneri olarak bir kaç link bırakma şansınız var mı acaba? Oyuncu koltukları balon mudur :D
Balondur kanka alıcaksanda sakın deri gibi alma soyulabiliyorlar , hawk gaming chair ı bir tek sevdim kumaş olanlarını o güzel fakat geri kalanları almanı pek tavsiye etmem , öneri olarak çok link bırakırım ama oturmadan almak zor :)

yavuzatak

Üye
Ben de deneyip almak istiyorum ama malum pandemi dönemi, teşekkür ederim öneri için :)

Arayışın hala devam ediyorsa palado arkadaşımıza katılmıyorum bende aynı mantıkla ofis koltuğu aldım sonra çöktü çökmesinin sebebi tahta iskelete sahip olması ve kalitesiz ince süngerden yapılması durum böyle olunca iadede edemedim çöpe atmak zorunda kaldım. Sonra araştırma yaparken sitesini gördüm baktım inceledim bizim gibi pc başında vakit geçirenler için iyi olduğunu gördüm aradım boy kilo hakkında seçim yapmama yardımcı oldular mağazalarına davet ettiler gittim aldım ve hala kullanıyorum hiçbir sorun yok hem kaliteli hemde dayanıklı arayışın devam ediyosa xdriveı bi araştır derim

nazo93

Üye
4 seneden beri xdrive göktürk modelini kullanıyorum memmunum bi sıkıntı yok

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar