Alamazsınız.
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 3 Tem 2021 #12 goktasibrahim' Alıntı: Sizce nasıl olmuş. Bu editler ile iş alabilirmiyim ? Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... kazanırsın ama böyle eski futbol görüntüleri yerine mesela 2020-2021 de olan sahneler koyarsan daha da izlenir. Son düzenleme: 3 Tem 2021
goktasibrahim' Alıntı: Sizce nasıl olmuş. Bu editler ile iş alabilirmiyim ? Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... kazanırsın ama böyle eski futbol görüntüleri yerine mesela 2020-2021 de olan sahneler koyarsan daha da izlenir.
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 3 Tem 2021 #13 Daffy.aep' Alıntı: hocam ikinci videoda hızlandırma birleştirme ve.b efektler var bunları hiçbir program bilmeyenler vr 40-50 dklık video kurgusu için olabilir yani Genişletmek için tıkla ... Tamam hocam da editten gram anlayan birini bulursun,ona yaptırırsın hem daha iyi yapar hemde 5 TL felan alır maks.
Daffy.aep' Alıntı: hocam ikinci videoda hızlandırma birleştirme ve.b efektler var bunları hiçbir program bilmeyenler vr 40-50 dklık video kurgusu için olabilir yani Genişletmek için tıkla ... Tamam hocam da editten gram anlayan birini bulursun,ona yaptırırsın hem daha iyi yapar hemde 5 TL felan alır maks.
İ İbo001 Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 38 3 Tem 2021 #14 Akdeniz' Alıntı: Tamam hocam da editten gram anlayan birini bulursun,ona yaptırırsın hem daha iyi yapar hemde 5 TL felan alır maks. Genişletmek için tıkla ... benim amacım kendimi geliştirerek iş alma başkasına yaptırınca kendimi gelişriremem
Akdeniz' Alıntı: Tamam hocam da editten gram anlayan birini bulursun,ona yaptırırsın hem daha iyi yapar hemde 5 TL felan alır maks. Genişletmek için tıkla ... benim amacım kendimi geliştirerek iş alma başkasına yaptırınca kendimi gelişriremem
İ İbo001 Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 38 3 Tem 2021 #15 Daffy.aep' Alıntı: hocam ikinci videoda hızlandırma birleştirme ve.b efektler var bunları hiçbir program bilmeyenler vr 40-50 dklık video kurgusu için olabilir yani Genişletmek için tıkla ... kanka kendmi iş alabilecek şekilde daha çok nasıl geliştirebilirim bir önerin var mı
Daffy.aep' Alıntı: hocam ikinci videoda hızlandırma birleştirme ve.b efektler var bunları hiçbir program bilmeyenler vr 40-50 dklık video kurgusu için olabilir yani Genişletmek için tıkla ... kanka kendmi iş alabilecek şekilde daha çok nasıl geliştirebilirim bir önerin var mı
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 3 Tem 2021 #16 goktasibrahim' Alıntı: kanka kendmi iş alabilecek şekilde daha çok nasıl geliştirebilirim bir önerin var mı Genişletmek için tıkla ... youtubeda eğitim setleri izle daha çok efekt falan ekle işte
goktasibrahim' Alıntı: kanka kendmi iş alabilecek şekilde daha çok nasıl geliştirebilirim bir önerin var mı Genişletmek için tıkla ... youtubeda eğitim setleri izle daha çok efekt falan ekle işte
İ İbo001 Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 38 3 Tem 2021 #17 Daffy.aep' Alıntı: youtubeda eğitim setleri izle daha çok efekt falan ekle işte Genişletmek için tıkla ... sağol kanka
Daffy.aep' Alıntı: youtubeda eğitim setleri izle daha çok efekt falan ekle işte Genişletmek için tıkla ... sağol kanka
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 3 Tem 2021 #18 goktasibrahim' Alıntı: sağol kanka Genişletmek için tıkla ... birşey değil
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 3 Tem 2021 #19 goktasibrahim' Alıntı: benim amacım kendimi geliştirerek iş alma başkasına yaptırınca kendimi gelişriremem Genişletmek için tıkla ... 1- daha fazla efekt koy 2-efekt koymak için efekt koyma 3- hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
goktasibrahim' Alıntı: benim amacım kendimi geliştirerek iş alma başkasına yaptırınca kendimi gelişriremem Genişletmek için tıkla ... 1- daha fazla efekt koy 2-efekt koymak için efekt koyma 3- hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
UBtrack Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 273 Web sitesi www.youtube.com 3 Tem 2021 #20 goktasibrahim' Alıntı: Sizce nasıl olmuş. Bu editler ile iş alabilirmiyim ? Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... 2. neysede 1.de ben arkadaki sesi kapatmaktan başka bişi göremedim
goktasibrahim' Alıntı: Sizce nasıl olmuş. Bu editler ile iş alabilirmiyim ? Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... 2. neysede 1.de ben arkadaki sesi kapatmaktan başka bişi göremedim