Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yayın için yeterli mi sistem

Katılım
23 Ağu 2022
Mesajlar
4
Arkadaşlar selam, twitchde yayın açmak istiyorum. Sohbet muhabbet, biraz fifa biraz gta 5 şeklinde olacak yayınlarım. Açıkcası hedefim yüksek değil biraz da eğlenmek için açıyorum. Fakat kaliteli olmasını istiyorum. Bilgisayarım ryzen 5 5600x + rtx3070 + 2x16 gb ram + b550 anakart + 1tb ssd. Canon eos m50 makinem vardı zaten onu pcye bağlayıp görüntü alıyorum. Evde hue play olduğu için ışık konusunda da çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat mikrofonum yok. Kulaklık mikrofonum ya da eos m50 ile beraber aldığım rode marka mikrofon çok fazla dip ses yapıyor. Bunu engelleyebilir miyim? Önerebileceğiniz mikrofonlar nelerdir? Ekipmanlarım sizce yeterli mi eksiklerim var mı?
 
Katılım
23 Ağu 2022
Mesajlar
4
Youtuber'ların ve yayınclıların çoğunun kullandığı mikrofonu önerebilirim. Fazla pahalıysa önerebilirim. Ayrıca internet Megabit hızınız nedir?
hyperx quadcast üstüne çıkmak istemiyorum açıkçası rode nt yerine ışık + hyperx quadcast alabilirim. 100 mbps indirme 10 mbps yükleme hızım var turkcell superonline fiber kullanıyorum.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar