Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yayıncılığa Giriş

aziz1302

Üye
Işıklar konusunda da sadece soft box mı olmalı baktığım softboxlar ne türde olmalı büyük minik ya da renkli vs.. 250 300 bazında örneğin tripodulu tek renkli boxlar mı.
Giriş seviyesinde tavsiye edebilecegim softbox bu olabilir. F/P ürünü ama unutma bunu alınca bitmiyor iş , önemli olan ampul. Marketten 5 Liraya alacağın ampul bırak seni kendisini aydınlatmaz softboxun. Facecam kullanacaksın sanırım 75w 6500 kelvin ampuller işini görebilir ama rengi fazla beyaz olduğu için editlerken renk verebilirsin. Canlı yayında ruh gibi cıkabilirsin. 5500 kelvin gün ışığı rengidir en mantıklısı da odur. Fiyatları 150 TL bandında.
Yayın açmak birazda kesenin ağzını açmaya bakıyor. Param var dersen godox sl-60w çok çok iyi ama extraları ile 2000 TL ye patlar 1 tanesi.
Benim alanım olmadığından 2 adet godox led p260c kullanıyorum kelvin ayarıda olduğu için inanılmaz işlevli ve kompakt.

Birde benim elimde olympus 5x wıde çokca önce senelerden elimde kalan bir fotoğraf makinesi var ben bunu kamera olarak kullanmak istiyorum mümkün olur mu.. Videolar izledim ama benim sadece kamerada şarj çıkışı var extra bir çıkış yuvası yok pc nin görmesi için ne yapabilirim
HDMI çıkışı olması gerekıyor. İnternetten baktım biraz kameranıza ama her şey halloldu capture card vs vs bağladınız kayıt alıyorsunuz diyelim yeterli olacağını dusunmuyorum. Ben gaza geldim m50 aldım 1-2 defa kullandım bir süre sonra pili bitiyor ya yedek batarya alacaksın yada 3. parti pile sarj cihazı bağlayabileceğin cihaza zarar verebilecek saçma sapan şeyler satın alacaksın. Daha önce de dediğim gibi telefonunuz ne bilmiyorum ama iPhonenin foto ve video kalitesi ortada. iPhone 7 üstü bile olsa çok uzun süre işinizi göreceğini düşünüyorum.

Benduman

Üye
Giriş seviyesinde tavsiye edebilecegim softbox bu olabilir. F/P ürünü ama unutma bunu alınca bitmiyor iş , önemli olan ampul. Marketten 5 Liraya alacağın ampul bırak seni kendisini aydınlatmaz softboxun. Facecam kullanacaksın sanırım 75w 6500 kelvin ampuller işini görebilir ama rengi fazla beyaz olduğu için editlerken renk verebilirsin. Canlı yayında ruh gibi cıkabilirsin. 5500 kelvin gün ışığı rengidir en mantıklısı da odur. Fiyatları 150 TL bandında.
Yayın açmak birazda kesenin ağzını açmaya bakıyor. Param var dersen godox sl-60w çok çok iyi ama extraları ile 2000 TL ye patlar 1 tanesi.
Benim alanım olmadığından 2 adet godox led p260c kullanıyorum kelvin ayarıda olduğu için inanılmaz işlevli ve kompakt.

HDMI çıkışı olması gerekıyor. İnternetten baktım biraz kameranıza ama her şey halloldu capture card vs vs bağladınız kayıt alıyorsunuz diyelim yeterli olacağını dusunmuyorum. Ben gaza geldim m50 aldım 1-2 defa kullandım bir süre sonra pili bitiyor ya yedek batarya alacaksın yada 3. parti pile sarj cihazı bağlayabileceğin cihaza zarar verebilecek saçma sapan şeyler satın alacaksın. Daha önce de dediğim gibi telefonunuz ne bilmiyorum ama iPhonenin foto ve video kalitesi ortada. iPhone 7 üstü bile olsa çok uzun süre işinizi göreceğini düşünüyorum.

Benduman

Üye
Öncelikle hem ışık konusunda hem ampül konusunda ve de kamera konusunda bu kadar ayrıntılı cevap verdiğin için çok sağol. Kamera olarak webcam tercih edicem muhtemelen logitech üzerinden. Kesinlikle ışıklar tonunda da yerleşiminde de çokca önemli yer tutuyor bunu anlamış oldum.. Editleri de öğrendik mi inşallah başlamak nasip olur toplamaya başlayacağım hayırlısıyla.. Allah razı olsun hocam senden de

aziz1302

Üye
Umarım her şey istediğin gibi olur. Aklına takılan bir soru olursa her zaman yardımcı olmaya çalısırız. Yayıncılık hayatında başarılar dilerim şimdiden ^^

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar