Giriş seviyesinde tavsiye edebilecegim softboxIşıklar konusunda da sadece soft box mı olmalı baktığım softboxlar ne türde olmalı büyük minik ya da renkli vs.. 250 300 bazında örneğin tripodulu tek renkli boxlar mı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu olabilir. F/P ürünü ama unutma bunu alınca bitmiyor iş , önemli olan ampul. Marketten 5 Liraya alacağın ampul bırak seni kendisini aydınlatmaz softboxun. Facecam kullanacaksın sanırım 75w 6500 kelvin ampuller işini görebilir ama rengi fazla beyaz olduğu için editlerken renk verebilirsin. Canlı yayında ruh gibi cıkabilirsin. 5500 kelvin gün ışığı rengidir en mantıklısı da odur. Fiyatları 150 TL bandında. Yayın açmak birazda kesenin ağzını açmaya bakıyor. Param var dersen godox sl-60w çok çok iyi ama extraları ile 2000 TL ye patlar 1 tanesi.
Benim alanım olmadığından 2 adet godox led p260c kullanıyorum kelvin ayarıda olduğu için inanılmaz işlevli ve kompakt.
HDMI çıkışı olması gerekıyor. İnternetten baktım biraz kameranıza ama her şey halloldu capture card vs vs bağladınız kayıt alıyorsunuz diyelim yeterli olacağını dusunmuyorum. Ben gaza geldim m50 aldım 1-2 defa kullandım bir süre sonra pili bitiyor ya yedek batarya alacaksın yada 3. parti pile sarj cihazı bağlayabileceğin cihaza zarar verebilecek saçma sapan şeyler satın alacaksın. Daha önce de dediğim gibi telefonunuz ne bilmiyorum ama iPhonenin foto ve video kalitesi ortada. iPhone 7 üstü bile olsa çok uzun süre işinizi göreceğini düşünüyorum.Birde benim elimde olympus 5x wıde çokca önce senelerden elimde kalan bir fotoğraf makinesi var ben bunu kamera olarak kullanmak istiyorum mümkün olur mu.. Videolar izledim ama benim sadece kamerada şarj çıkışı var extra bir çıkış yuvası yok pc nin görmesi için ne yapabilirim