Yorumlarsanız sevinirim yavaş yavaş gelişiyorum.
o1FeliX Üye Katılım 15 Nis 2021 Mesajlar 121 Web sitesi www.youtube.com 24 Nis 2021 #1 Yorumlarsanız sevinirim yavaş yavaş gelişiyorum.
ghostinblack Üye Katılım 10 Nis 2021 Mesajlar 39 24 Nis 2021 #2 Guzel olmus. Benim nacizane goruslerim sunlardir; 1- Sanirim kompozisyonunda iki ses dosyasi ust uste binmis bu yuzden ses patliyor. Belki de telif yemesin diye sesi bozmus olabilirsin onu bilmiyorum. 2- Bence sureyi belirten textin fontunu farkli yapsan daha guzel olur. Total olarak bence amacina uygun gayet duzgun rengarenk bir spectrum olmus, ellerine saglik.
Guzel olmus. Benim nacizane goruslerim sunlardir; 1- Sanirim kompozisyonunda iki ses dosyasi ust uste binmis bu yuzden ses patliyor. Belki de telif yemesin diye sesi bozmus olabilirsin onu bilmiyorum. 2- Bence sureyi belirten textin fontunu farkli yapsan daha guzel olur. Total olarak bence amacina uygun gayet duzgun rengarenk bir spectrum olmus, ellerine saglik.
necatiozsoy Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 335 24 Nis 2021 #3 o1FeliX' Alıntı: Yorumlarsanız sevinirim yavaş yavaş gelişiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ses bozulması olmuş. Onun dışında güzel eline sağlık.
o1FeliX' Alıntı: Yorumlarsanız sevinirim yavaş yavaş gelişiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ses bozulması olmuş. Onun dışında güzel eline sağlık.
o1FeliX Üye Katılım 15 Nis 2021 Mesajlar 121 Web sitesi www.youtube.com 24 Nis 2021 #4 ghostinblack' Alıntı: Guzel olmus. Benim nacizane goruslerim sunlardir; 1- Sanirim kompozisyonunda iki ses dosyasi ust uste binmis bu yuzden ses patliyor. Belki de telif yemesin diye sesi bozmus olabilirsin onu bilmiyorum. 2- Bence sureyi belirten textin fontunu farkli yapsan daha guzel olur. Total olarak bence amacina uygun gayet duzgun rengarenk bir spectrum olmus, ellerine saglik. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Dikkate alıcam. necatiozsoy' Alıntı: Ses bozulması olmuş. Onun dışında güzel eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Garip Editini yaparken sorun yoktu halbuki
ghostinblack' Alıntı: Guzel olmus. Benim nacizane goruslerim sunlardir; 1- Sanirim kompozisyonunda iki ses dosyasi ust uste binmis bu yuzden ses patliyor. Belki de telif yemesin diye sesi bozmus olabilirsin onu bilmiyorum. 2- Bence sureyi belirten textin fontunu farkli yapsan daha guzel olur. Total olarak bence amacina uygun gayet duzgun rengarenk bir spectrum olmus, ellerine saglik. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Dikkate alıcam. necatiozsoy' Alıntı: Ses bozulması olmuş. Onun dışında güzel eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Garip Editini yaparken sorun yoktu halbuki
necatiozsoy Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 335 24 Nis 2021 #5 o1FeliX' Alıntı: Teşekkürler Dikkate alıcam. Garip Editini yaparken sorun yoktu halbuki Genişletmek için tıkla ... Garip edit? QEQWEQWEQW
o1FeliX' Alıntı: Teşekkürler Dikkate alıcam. Garip Editini yaparken sorun yoktu halbuki Genişletmek için tıkla ... Garip edit? QEQWEQWEQW
ghostinblack Üye Katılım 10 Nis 2021 Mesajlar 39 24 Nis 2021 #6 necatiozsoy' Alıntı: Garip edit? QEQWEQWEQW Genişletmek için tıkla ... "Garip, editlerken sorun yoktu." demek istemis sanirim.
necatiozsoy' Alıntı: Garip edit? QEQWEQWEQW Genişletmek için tıkla ... "Garip, editlerken sorun yoktu." demek istemis sanirim.
necatiozsoy Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 335 24 Nis 2021 #7 o1FeliX' Alıntı: Teşekkürler Dikkate alıcam. Garip Editini yaparken sorun yoktu halbuki Genişletmek için tıkla ... Ben sana öneride bulunuyorum senin dediğine bak.
o1FeliX' Alıntı: Teşekkürler Dikkate alıcam. Garip Editini yaparken sorun yoktu halbuki Genişletmek için tıkla ... Ben sana öneride bulunuyorum senin dediğine bak.
o1FeliX Üye Katılım 15 Nis 2021 Mesajlar 121 Web sitesi www.youtube.com 24 Nis 2021 #8 necatiozsoy' Alıntı: Garip edit? QEQWEQWEQW Genişletmek için tıkla ... Garip, Editini yaparken....
o1FeliX Üye Katılım 15 Nis 2021 Mesajlar 121 Web sitesi www.youtube.com 24 Nis 2021 #9 Sorunu Buldum Haleldiyorum, Tekrar Yüklicem gün içinde.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 24 Nis 2021 #10 o1FeliX' Alıntı: Yorumlarsanız sevinirim yavaş yavaş gelişiyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet, ses biraz bozuk çıkmış, birde süreyi belirten fontu daha güzel bir font yap bence
o1FeliX' Alıntı: Yorumlarsanız sevinirim yavaş yavaş gelişiyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet, ses biraz bozuk çıkmış, birde süreyi belirten fontu daha güzel bir font yap bence