Filmora'dan yaptığımı dikkate alarak yorumlarsanız sevinirim. Likelerinizi bekliyorum :p:ROFLMAO:
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 19 Eki 2021 #1 Filmora'dan yaptığımı dikkate alarak yorumlarsanız sevinirim. Likelerinizi bekliyorum
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 19 Eki 2021 #2 Akdeniz' Alıntı: Filmora'dan yaptığımı dikkate alarak yorumlarsanız sevinirim. Likelerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... video niye 5 fps ? Emeğine sağlıkta,şahsımca iyi olmamış
Akdeniz' Alıntı: Filmora'dan yaptığımı dikkate alarak yorumlarsanız sevinirim. Likelerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... video niye 5 fps ? Emeğine sağlıkta,şahsımca iyi olmamış
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 19 Eki 2021 #3 Daffy.aep' Alıntı: video niye 5 fps ? Emeğine sağlıkta,şahsımca iyi olmamış Genişletmek için tıkla ... ilk baştaki 2 videoyu kendim yapmadım başka bir videodan alıntıladım,o videonun kalitesi böyleydi. (Render'ı 60 Fps aldım)
Daffy.aep' Alıntı: video niye 5 fps ? Emeğine sağlıkta,şahsımca iyi olmamış Genişletmek için tıkla ... ilk baştaki 2 videoyu kendim yapmadım başka bir videodan alıntıladım,o videonun kalitesi böyleydi. (Render'ı 60 Fps aldım)
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 19 Eki 2021 #4 Akdeniz' Alıntı: ilk baştaki 2 videoyu kendim yapmadım başka bir videodan alıntıladım,o videonun kalitesi böyleydi. (Render'ı 60 Fps aldım) Genişletmek için tıkla ... ha,anladım
Akdeniz' Alıntı: ilk baştaki 2 videoyu kendim yapmadım başka bir videodan alıntıladım,o videonun kalitesi böyleydi. (Render'ı 60 Fps aldım) Genişletmek için tıkla ... ha,anladım