Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Kanalıma Eleştiri

slmprmksz

Üye
Arkadaşlar yeni kanalım MEZKUR’a eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum.

Görüşleriniz benim için çok önemli abone olmanız için atmıyorum tamamen kendimi geliştirmek için fikir istiyorum.

barsc

Üye
Thumbnailler dikkat çekici, intro ve anlatımlar kaliteli, video süreleri tam kıvamında, video açıklamaları yerinde. Gayet başarılı buldum ben hocam, yolunuz açık olsun başarılar dilerim :)

İçeriklerin çok karışık. Sağlık videosundan ekonomi videosuna kadar uzanıyor. Sana tavsiyem içerik türünü sabit tut. İnsanlar böylece izlemek istediği şeyleri izleyecektir. Onun dışında herhangi bir eksiklik yok herşey iyi :)

slmprmksz

Üye
Aslında niyetim gündem ve iz bırakan olayları aktarmak, ama değerli tavsiyeni değerlendireceğim teşekkür ederim :)

adobeci

Üye
gelişmek için shorts videoları atmanı tavsiye ederim
kanal hakkında kısmın çok kötü hiç anahtar kelime veya aranacak kelime yok
başlıklar güzel ama yazılar telefondan okunacağını sanmıyorum
videoların sound fxler kullanırsan yakınlaşırken bir ses gibi izleyici daha çok videoda tutabilirsin
vede ilgi çekici konulara, geniş kitlelere ulaşmak için içeriklerini iyice düşünmen gerekiyor her kesime hitap edicek şeyler yayımla
doğruya doğru soma maden faciası kimsenin umrunda değil ama kurtlar vadisi popüler bir konu ve ekmeğini yemişsin onun harici tavsiyem yok videonu izlemedim 10 saniyesine bakıp bunları söyledim devamı parayla :D

slmprmksz

Üye
Videonun ilk on saniyesini izlemeniz ve yorum yapmanız bana pek doğru gelmedi :)
Soma şehitleri kimsenin umrunda olmasa da benim ve ekibimin umrunda, kaldı ki niyetimiz hobi her hangi bir ekmek yeme kaygımız yok :)
Umarım parayla yorum yaptırmak isteyen kanallara ulaşma şansın olur, yorumların için teşekkürler :)

adobeci

Üye
Videonun ilk on saniyesini izlemeniz ve yorum yapmanız bana pek doğru gelmedi :)
Soma şehitleri kimsenin umrunda olmasa da benim ve ekibimin umrunda, kaldı ki niyetimiz hobi her hangi bir ekmek yeme kaygımız yok :)
Umarım parayla yorum yaptırmak isteyen kanallara ulaşma şansın olur, yorumların için teşekkürler :)
son videonuza baktım biraz tavsiyelerimi kapmışsınız :ROFLMAO:. ben vatan haini değilim. soma madencileri allah rahmet eylesin ama yapacak bişey yok o zaman siz soma maden part 2 adında video yükleyin. talep yok hocam. kvp devam edin. son kvp videosu güzel ses efektleri (soru işareti) felan . videolarınızı 50 kare yapmanız çok iyi akıcı olmuş onun harici kanal güzel olmuş daha çok ilgi çeken konseptleri içerikleri araştırın 10 numara kanal olur shortslara devam abanın ama çok değil 4 video 1 shorts ort izlenme süresi düşer shorts iyi abone getirir.

Ceycey

Üye
Merhaba,

Thumbnaillar güzel, anlatımınız akıcı. İntro güzel. Başarılar dilerim :) Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar