Merhaba arkadaşlar,yeni logo yaptım sizce nasıl olmuş ?
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 27 Eyl 2021 #1 Merhaba arkadaşlar,yeni logo yaptım sizce nasıl olmuş ? Ekli dosyalar Logo.jpg 132.2 KB · Görüntüleme: 14 Son düzenleme: 27 Eyl 2021
aspectsiz Üye Katılım 20 Ara 2020 Mesajlar 151 27 Eyl 2021 #2 Hoş ama tercihen bi yazıdansa gerçek anlamda bi logoya ihtiyacın var... Bi cisim yani yazı değil bilmiyorum hoşuma gitmiyor yazı olan logolar
Hoş ama tercihen bi yazıdansa gerçek anlamda bi logoya ihtiyacın var... Bi cisim yani yazı değil bilmiyorum hoşuma gitmiyor yazı olan logolar
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 27 Eyl 2021 #3 aspectsiz' Alıntı: Hoş ama tercihen bi yazıdansa gerçek anlamda bi logoya ihtiyacın var... Bi cisim yani yazı değil bilmiyorum hoşuma gitmiyor yazı olan logolar Genişletmek için tıkla ... Olabilir.Text Logo diyelim
aspectsiz' Alıntı: Hoş ama tercihen bi yazıdansa gerçek anlamda bi logoya ihtiyacın var... Bi cisim yani yazı değil bilmiyorum hoşuma gitmiyor yazı olan logolar Genişletmek için tıkla ... Olabilir.Text Logo diyelim
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 27 Eyl 2021 #4 Daffy.aep' Alıntı: Merhaba arkadaşlar,yeni logo yaptım sizce nasıl olmuş ? Genişletmek için tıkla ... aep yazısı çok sönük kalmış
Daffy.aep' Alıntı: Merhaba arkadaşlar,yeni logo yaptım sizce nasıl olmuş ? Genişletmek için tıkla ... aep yazısı çok sönük kalmış
Emiirr Üye Katılım 26 Mar 2021 Mesajlar 126 27 Eyl 2021 #5 Daffy.aep' Alıntı: Merhaba arkadaşlar,yeni logo yaptım sizce nasıl olmuş ? Genişletmek için tıkla ... Hocam sizin kullandığınız yazı fontları hoşuma gidiyor. Çok iyi bir görüntü sağlıyor bu da öyle olmuş
Daffy.aep' Alıntı: Merhaba arkadaşlar,yeni logo yaptım sizce nasıl olmuş ? Genişletmek için tıkla ... Hocam sizin kullandığınız yazı fontları hoşuma gidiyor. Çok iyi bir görüntü sağlıyor bu da öyle olmuş
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 27 Eyl 2021 #6 Emiirr' Alıntı: Hocam sizin kullandığınız yazı fontları hoşuma gidiyor. Çok iyi bir görüntü sağlıyor bu da öyle olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.İsterseniz atayım istediklerinizi ?
Emiirr' Alıntı: Hocam sizin kullandığınız yazı fontları hoşuma gidiyor. Çok iyi bir görüntü sağlıyor bu da öyle olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.İsterseniz atayım istediklerinizi ?
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 27 Eyl 2021 #7 Akdeniz' Alıntı: aep yazısı çok sönük kalmış Genişletmek için tıkla ... Uğraştım ama olmadı full beyaz oluyordu bende alta siyahınaçığını koydum.Teşekkürler yinede.
Akdeniz' Alıntı: aep yazısı çok sönük kalmış Genişletmek için tıkla ... Uğraştım ama olmadı full beyaz oluyordu bende alta siyahınaçığını koydum.Teşekkürler yinede.
Emiirr Üye Katılım 26 Mar 2021 Mesajlar 126 27 Eyl 2021 #8 Daffy.aep' Alıntı: Teşekkür ederim.İsterseniz atayım istediklerinizi ? Genişletmek için tıkla ... Bundan bir önceki profil fotoğrafınızda kullandığınız fontu öğrenmek isterim o zaman. (Yanlış hatırlamıyorsam mavi bir renkteydi)
Daffy.aep' Alıntı: Teşekkür ederim.İsterseniz atayım istediklerinizi ? Genişletmek için tıkla ... Bundan bir önceki profil fotoğrafınızda kullandığınız fontu öğrenmek isterim o zaman. (Yanlış hatırlamıyorsam mavi bir renkteydi)
Windows Kullanıcısı Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 203 27 Eyl 2021 #9 Bu yazınızdaki gölgelendirme (herneyse) nasıl yaptınız merak ettim PP ye gelirsek ben şahsen çok beğendiim çünkü sade ve şıklık bir arada
Bu yazınızdaki gölgelendirme (herneyse) nasıl yaptınız merak ettim PP ye gelirsek ben şahsen çok beğendiim çünkü sade ve şıklık bir arada
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 27 Eyl 2021 #10 trefsane2015' Alıntı: Bu yazınızdaki gölgelendirme (herneyse) nasıl yaptınız merak ettim PP ye gelirsek ben şahsen çok beğendiim çünkü sade ve şıklık bir arada Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.Alttakinimi diyorsunuz,yoksa yazının arkasındakinimi ?
trefsane2015' Alıntı: Bu yazınızdaki gölgelendirme (herneyse) nasıl yaptınız merak ettim PP ye gelirsek ben şahsen çok beğendiim çünkü sade ve şıklık bir arada Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.Alttakinimi diyorsunuz,yoksa yazının arkasındakinimi ?