Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gaming ve Tasarım ağırlıklı olacaksa eğer bütçeni biraz daha arttımanı 8.000 - 8.500₺ civarı olmasını tercih ederim. Eğer yinede bütçeme göre bir bilgisayar istiyorum dersen
Gaming ve Tasarım ağırlıklı olacaksa eğer bütçeni biraz daha arttımanı 8.000 - 8.500₺ civarı olmasını tercih ederim. Eğer yinede bütçeme göre bir bilgisayar istiyorum dersen
Knkm bu sistemi alacaksan işlemcini R5 1600 AF yapmanı öneririm(Video edit ve tasarım için). Ve bence gaming için falan tercih etme, 1050ti ekran kartı diyor
Şuan krizin ve stoksuzluğun tam ortasındayız şu sıralarda bir rx 580 8gb ekran kartı neredeyse iki katına çıktı eğer bu krizden kurtulmak istiyorsan sadece bekle dostum yaza doğru İnşAllah stoklar yenilenir ve şuanda 5k vereceğin sistem yazın belki 3800 lere kadar düşebilir pişman olmak istemiyorsan bekle ama şuan için lazımsa Donanım Arşivinin yeni çıkaracağı f/p kasasını kaçırma.
(Şahsi Fikrim)
Şuan krizin ve stoksuzluğun tam ortasındayız şu sıralarda bir rx 580 8gb ekran kartı neredeyse iki katına çıktı eğer bu krizden kurtulmak istiyorsan sadece bekle dostum yaza doğru İnşAllah stoklar yenilenir ve şuanda 5k vereceğin sistem yazın belki 3800 lere kadar düşebilir pişman olmak istemiyorsan bekle ama şuan için lazımsa Donanım Arşivinin yeni çıkaracağı f/p kasasını kaçırma.
(Şahsi Fikrim)
Katılıyorum. Sistem toplamadan anlayan arkadaşlarım da Coin madenciliğinden, yeni stok olmamasından vs. gibi problemlerden dolayı kriz olduğunu söylüyordu. Şu an ya 3090'lar gibi son seviye kartlar ya da yılları eskitmiş çok güçsüz kartlar var. Ve onlar da gereksiz pahalı. Acil değilse bekle