yeni spectrumlu videom sizce nasıl?
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 6 Kas 2021 #2 Lirikali' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bravo!
Lirikali Üye Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 50 6 Kas 2021 #3 Akdeniz' Alıntı: Bravo! Genişletmek için tıkla ... teşekkürler, resimde de kendimce oynamalar yaptım. resim tamamen benim işim değil. Sayfama destek olmanız beni mutlu eder efendim
Akdeniz' Alıntı: Bravo! Genişletmek için tıkla ... teşekkürler, resimde de kendimce oynamalar yaptım. resim tamamen benim işim değil. Sayfama destek olmanız beni mutlu eder efendim
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 7 Kas 2021 #4 Lirikali' Alıntı: teşekkürler, resimde de kendimce oynamalar yaptım. resim tamamen benim işim değil. Sayfama destek olmanız beni mutlu eder efendim Genişletmek için tıkla ... Like attım,Abone oldum
Lirikali' Alıntı: teşekkürler, resimde de kendimce oynamalar yaptım. resim tamamen benim işim değil. Sayfama destek olmanız beni mutlu eder efendim Genişletmek için tıkla ... Like attım,Abone oldum
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 7 Kas 2021 #5 Ayrıca videolarda biraz daha bilindik şarkılar kullan.
Lirikali Üye Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 50 7 Kas 2021 #6 Akdeniz' Alıntı: Like attım,Abone oldum Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
Lirikali Üye Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 50 7 Kas 2021 #7 Akdeniz' Alıntı: Ayrıca videolarda biraz daha bilindik şarkılar kullan. Genişletmek için tıkla ... trendlere göre yapıyorum videoları. arada da eskilerden alıyorum. bir öneriniz var mı şarkı olarak
Akdeniz' Alıntı: Ayrıca videolarda biraz daha bilindik şarkılar kullan. Genişletmek için tıkla ... trendlere göre yapıyorum videoları. arada da eskilerden alıyorum. bir öneriniz var mı şarkı olarak
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 7 Kas 2021 #8 Lirikali' Alıntı: trendlere göre yapıyorum videoları. arada da eskilerden alıyorum. bir öneriniz var mı şarkı olarak Genişletmek için tıkla ... Fed Up iyidir
Lirikali' Alıntı: trendlere göre yapıyorum videoları. arada da eskilerden alıyorum. bir öneriniz var mı şarkı olarak Genişletmek için tıkla ... Fed Up iyidir