Yeni Valorant Edit
S Spymaster Üye Katılım 30 Kas 2021 Mesajlar 4 23 Ocak 2022 #2 Very Edit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Merhaba Vuruşlardan sonra slow efecktini nasil yapiyorsunuz uzun zamandır bunu ariyorum çözümünü bulamadım yardımcı olurmusun?
Very Edit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Merhaba Vuruşlardan sonra slow efecktini nasil yapiyorsunuz uzun zamandır bunu ariyorum çözümünü bulamadım yardımcı olurmusun?
Very Edit Üye Katılım 2 May 2021 Mesajlar 74 Web sitesi www.youtube.com 23 Ocak 2022 #3 Spymaster' Alıntı: Merhaba Vuruşlardan sonra slow efecktini nasil yapiyorsunuz uzun zamandır bunu ariyorum çözümünü bulamadım yardımcı olurmusun? Genişletmek için tıkla ... Twixtor ile yapılıyor YouTube'de araştırabilirsin.
Spymaster' Alıntı: Merhaba Vuruşlardan sonra slow efecktini nasil yapiyorsunuz uzun zamandır bunu ariyorum çözümünü bulamadım yardımcı olurmusun? Genişletmek için tıkla ... Twixtor ile yapılıyor YouTube'de araştırabilirsin.
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 26 Ocak 2022 #4 Very Edit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Başarılı ancak CC eklenmeli.