VİDEOMUN LİNKİ Sizce nasıl olmuş?
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 6 Haz 2021 #1 Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Sizce nasıl olmuş?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 6 Haz 2021 #2 berat_ahmet' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... ai kullansaydım çok işime yarardı eline sağlık
berat_ahmet' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... ai kullansaydım çok işime yarardı eline sağlık
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 6 Haz 2021 #3 Ben de sık sık kullandığım için değil de kurcalarken buldum
Koyun Bey Üye Katılım 7 Mar 2021 Mesajlar 353 Web sitesi www.youtube.com 6 Haz 2021 #4 berat_ahmet' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... güzel videoymuş fakat thumbail biraz sade kalmış
berat_ahmet' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... güzel videoymuş fakat thumbail biraz sade kalmış
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 6 Haz 2021 #5 Phantaso' Alıntı: güzel videoymuş fakat thumbail biraz sade kalmış Genişletmek için tıkla ... Aslında önceki videolarımla benzer olsun diye o şekilde yaptım ama dediğin doğru biraz değil fazla sade ancak gören kişinin ne olduğunu anladığını düşünüyorum
Phantaso' Alıntı: güzel videoymuş fakat thumbail biraz sade kalmış Genişletmek için tıkla ... Aslında önceki videolarımla benzer olsun diye o şekilde yaptım ama dediğin doğru biraz değil fazla sade ancak gören kişinin ne olduğunu anladığını düşünüyorum