Merhaba, yeni videomu değerlendirir misiniz ?
Ceycey Üye Katılım 26 Mar 2022 Mesajlar 63 5 Nis 2022 #1 Merhaba, yeni videomu değerlendirir misiniz ?
Ceycey Üye Katılım 26 Mar 2022 Mesajlar 63 5 Nis 2022 #3 zosujji' Alıntı: Hangi programı kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Kayıt programı olarak mı?
zosujji Üye Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 45 5 Nis 2022 #4 Ceycey' Alıntı: Kayıt programı olarak mı? Genişletmek için tıkla ... Video düzenlemek için
Ceycey Üye Katılım 26 Mar 2022 Mesajlar 63 5 Nis 2022 #5 Camtasia + Premier Pro kullanıyorum. Premier Pro'ya geçicem yakında tamamen.
zosujji Üye Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 45 5 Nis 2022 #6 Ceycey' Alıntı: Camtasia + Premier Pro kullanıyorum. Premier Pro'ya geçicem yakında tamamen. Genişletmek için tıkla ... Davinci Resolve işini görür + Audacity'e bir bak arada sırada mikrofon cızırtı veriyor.
Ceycey' Alıntı: Camtasia + Premier Pro kullanıyorum. Premier Pro'ya geçicem yakında tamamen. Genişletmek için tıkla ... Davinci Resolve işini görür + Audacity'e bir bak arada sırada mikrofon cızırtı veriyor.
Ceycey Üye Katılım 26 Mar 2022 Mesajlar 63 5 Nis 2022 #7 zosujji' Alıntı: Davinci Resolve işini görür + Audacity'e bir bak arada sırada mikrofon cızırtı veriyor. Genişletmek için tıkla ... Ses efektleri ekliyorum ama yeterli gelmiyor olabilir. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.
zosujji' Alıntı: Davinci Resolve işini görür + Audacity'e bir bak arada sırada mikrofon cızırtı veriyor. Genişletmek için tıkla ... Ses efektleri ekliyorum ama yeterli gelmiyor olabilir. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.