Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Youtube başvuru şartları değişti mi?

Vieyc

Üye
Selamlar,

Kanalın para kazanması kapanmıştı. Sonra konsept değiştirdiğim için eski videoları kaldırıp sıfırdan başlamıştım ve izlenme süresinin dolmasını bekliyordum. Daha birkaç gün önce kontrol ettiğimde 700-800/4000 civarı gözüküyordu ve başvur butonu pasifti. Az önce kontrol edeyim dedim ve 1000/4000 olması gerekirken 27000/4000 yazıyor ve başvuru butonu aktif olmuş. Kontrol ettiğimde şartlarda bir değişiklik gözükmüyor hala "herkese açık" videolar dahil ediliyor yazıyor. Acaba burada bir değişiklik mi oldu? Herkese açık değil de silinmiş olsa da atıyorum son 1 yılda aldığın tüm izlenmeler gibi yeni bir şarta mı geçildi. Başvuru butonu aktif ama herkese açık 1000 saat olduğu için başvurmak da istemiyorum. Bir bug falan olmuştur ret gelir durduk yere 90 gün başvuru yapma kapanır diye elim gitmiyor. Bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

• watch time.png
    watch time.png
    55.9 KB · Görüntüleme: 16
Başvuru şartları bazı ülkelerde değişti Türkiye için şuanda eski şartlar geçerli ama sanırım sizin kanalda izlenme süresi yükselmiş ve bunun tablolara yansıması uzun sürmüş olabilir. Tekrar kontrol edin ve başvuru seçeneği aktifse o zaman her şey doğru demektir başvuru yapın bence.

Vieyc

Üye
Başvuru şartları bazı ülkelerde değişti Türkiye için şuanda eski şartlar geçerli ama sanırım sizin kanalda izlenme süresi yükselmiş ve bunun tablolara yansıması uzun sürmüş olabilir. Tekrar kontrol edin ve başvuru seçeneği aktifse o zaman her şey doğru demektir başvuru yapın bence.
Yok izlenme sayısı yükselme durumu yok maalesef video sayısı belli izlenme saati belli 1k saat olması gereken şey, hatta 2 gün önce baktığımda para kazanma sayfasında doğru yazan izlenme saati bugün baktığımda 1kdan 27kya yükseldi. Silinmiş videoların saati dahil edildi muhtemelen ama neden onu bilmiyorum. Youtube Destek'e de yazdım onlar da dandik AI sistemi gibi anlamsız cevaplar veriyor. 1k izlenmesi olan şey para kazanma sayfasında nasıl 27k gösterebilir şartlar mı son 1 yıl içindeki silinen videolarda mı dahil edildi diyorum "raporlarda silinen videolar da gösterilir doğrusu izlenme saati için para kazanma sayfasına bakın" diyor. Orada yazıyor zaten diyorum "silinenler dahil edilmez" diye şartlar sayfasının linkini atıyor :D

Ayrıca bize daha gelmese de şartlar 3k saat 500 abone olarak değişti ama 3k saat için yine herkese açık videolarda geçerli diye yazıyordu. Benim durumda silinen videoların dahil edilmediği senaryoda tutarlılık olmuyor.

Vieyc

Üye
Twitter üzerinden TeamYoutube ve Mail ile Support'a ulaşmak işe yaramadı. Kontrol panelinde canlı destek varmış sonradan fark ettim. Canlı destekle konuştuktan sonra iç ekiple görüşüp dönüş yaptılar. Analytics'de farklı Para Kazanma sayfasında farklı gözüküyor ama şu an başvurabilirsin bir problem yok dediler. Herkes açık videoların izlenme saati 1k olmasına rağmen, para kazanma sayfasında 27k gösterdiği ve buton aktif olduğu için başvur butonuna tıkladım ve "yeniden başvurunuz inceleniyor" dedi. Bugün baktığımda başvuru gözükmüyor ve para kazanma sayfası normale dönmüş ve 1000/4000 olarak gözüküyor. Durduk yere neden ve nasıl oldu bilmiyorum ama bug gibi bir durum oldu sanırım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar